Σκέτη απογοήτευση…

Δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες αλλά και αυτές που έφτιαξε δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ και ο Άρης γνώρισε μία απογοητευτική ήττα από την ουραγό Δόξα. Μία ήττα η οποία ήταν και είναι εκτός προγράμματος για την ομάδα, όμως καλείται να την διαχειριστεί και να δει τη συνέχεια.

Ο Σπιλέφσκι άφησε αιχμές και για τη διαιτησία αλλά περισσότερο με την εικόνα της ομάδας του πρέπει να τα έχει και όχι με τη διαιτησία. Οι πρωταθλητές ήταν μπλοκαρισμένοι και δεν βρήκαν τρόπους να διασπάσουν την άμυνα της Δόξας.

Έκαναν τραγικά λάθη στην άμυνα με τον Βανά Άλβες να κάνει τρομερό λάθος στο 1-0 για τη δική του εμπειρία και ποιότητα και τον Γκομίς να πετυχαίνει αυτογκόλ για το 2-0.

Μπένγκστσον και Μπαμπίκα ήταν εκτός και η απουσία τους φάνηκε. Ο Σπιλέφσκι στο δεύτερο μέρος έριξε όλους τους επιθετικούς που είχε αλλά το πλάνο του δεν βγήκε ούτε στο ελάχιστο στο χορτάρι. Καλείται να αλλάξει πολλά στη συνέχεια, να ξεκουραστεί η ομάδα από τα παιχνίδια της Ευρώπης και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια να κατακτήσει ξανά τον τίτλο.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης