Λυσάνδρου: «Τη 2η βδομάδα Δεκεμβρίου ίσως να μπούμε στο νέο γήπεδο…»

Ο πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στην Κερκίδα» και αναφέρθηκε στο γηπεδικό αλλά και το ντέρμπι με την Πάφο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Ήταν συνάντηση της εταιρείας ΑΑΑ. Κάθε 15-20 μέρες γίνονται αυτές οι συναντήσεις. Είδαμε τι πρέπει να κάνουμε για να είναι έτοιμο το γήπεδο κτλ. Τα τρία σωματεία της Λεμεσού έχουν πολύ καλή επικοινωνία. Όλες οι συναντήσεις που έχουμε είναι πολύ εποικοδομητικές. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν ενόψει πρεμιέρας.

Θέματα αδειοδότησης, πάρκινγκ, VAR. Σήμερα θα υπάρχει συνάντηση με την εταιρεία και την αστυνομία. Τον πρώτο καιρό θα υπάρχει λίγη ταλαιπωρία στον κόσμο και χρειάζεται υπομονή όσον αφορά την είσοδο και την έξοδο του από το γήπεδο. Το οδικό δίκτυο για την ώρα είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Κυρίως η έξοδος από το γήπεδο θα είναι δύσκολη. Θα γίνουν και κάποιες άλλες συναντήσεις εκτός από αυτή την αστυνομία. Κατά τη δική μου άποψη τη 2η βδομάδα του Δεκεμβρίου ίσως να μπούμε στο νέο γήπεδο”.

Για το ντέρμπι κορυφής Άρης – Πάφος: “Εάν μας το λέγε αυτό κάποιος πριν χρόνια θα τον βγάζαμε τρελό. Το μπάτζετ του Άρη είναι μικρότερο από κάποιες παραδοσιακές ομάδες. Με μία νίκη πλησιάζουμε στο ένα βαθμό αλλά με ήττα απομακρύνεται η Πάφος. Σκοπός μας είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης