Όλα όσα ειπώθηκαν στη Διάσκεψη του σπουδαίο φιλικού του Απόλλωνα με την ΑΕΚ Αθηνών

Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση που θα γίνει ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ Αθηνών. Ο αγώνα θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:00 στο γήπεδο Άλφαμεγα.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Έλληνας: “Να καλωσορίσω τον Σαββίδη και τον Τσολάκη, δύο θρύλοι που έχουν τιμήσει τις φανέλες που έχουν φορέσει. Δύο σύλλογοι που συνδέονται. Η ΑΕΚ πέρασε πέτρινα χρόνια και προσφυγιά. Όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να το χαρούν όσο και εμείς που το διοργανώνουμε”.

Σαββίδης: “Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Τέτοια παιχνίδια στέλνουν μήνυμα αθλητισμού, φιλικός αγώνας για τα γενέθλια των ομάδων που έχουν τη δική τους ιστορία. Εκτός από τη χαρά που παίρνει κάποιος από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσει ο κόσμος. Δύο σύλλογοι που συνδέονται, είμαστε όλοι Έλληνες”.

Τσολάκης: “Ευχαριστώ την Εταιρεία που βρίσκομαι στο πάνελ. Ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική πριν πολλά χρόνια, ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο Γιώργο, στο παιχνίδι με την Ιταλία. Ένας παίκτης με ήθος, δεν προκάλεσε ποτέ κανένα και είναι σημαία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ένα παιχνίδι και μια γιορτή για τον Απόλλωνα και τη Λεμεσό, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τιμήσει τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ. Είμαστε περήφανοι και αυτό το φιλικό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Ευελπιστούμε στο μέλλον να ακολουθήσει και φιλικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα”.

Έλληνας: “Είχαμε οργανώσει και προετοιμασία στο ΟΑΚΑ προ τριετίας. Η ανάπτυξη ενός δικτύου με ελληνικούς αλλά και ευρωπαϊκούς είναι επωφελής για εμάς αλλά και για τους άλλους. Επιδιώκουμε συνεργασίες”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης