«Πόρτα» Απόλλωνα σε Παρτιζάν για Γιοβάνοβιτς

Για επαφή της Παρτιζάν με τον Απόλλωνα για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς γράφουν σερβικά ΜΜΕ.Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών απασχολεί έντονα όμως ο Απόλλωνας για την ώρα είναι αρνητικός στο να συναινέσει και να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση που έγινε δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί και μόνο αν έρθει νέα πρόταση με σημαντική βελτίωση στο οικονομικά θα συζητήσουν κάτι τέτοιο. Ο Γιοβάνοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τον Απόλλωνα και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομαδας.

Ανάμεσα σε άλλα στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Οι φήμες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα αλλά η Παρτιζάν είναι αυτή που σκέφτεται σοβαρά να πάρει τον Γιοβάνοβιτς όμως ο Απόλλωνας δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει.

Το Transfermarkt κοστολογεί το Γιοβάνοβιτς στις 800,000 και ο Απόλλωνας δεν πέφτει από αυτό κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η απόκτηση του να μην αποτελεί μία ρεαλιστική επιλογή για την Παρτιζάν. Από την άλλη, η πρόταση της Παρτιζάν δεν είναι η μοναδική για τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος απασχολεί και μία τούρκικη ομάδα πολύ σοβαρά».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης