Όπως και να το κάνουμε η παρουσία του Βαλεντίν Ρομπέρζ στην ενδεκάδα του Απόλλωνα προσδίδει ηρεμία στην άμυνα αλλά και γενικότερα στην ομάδα. Ο αρχηγός ο οποίος ήταν τραυματίας τις προηγούμενες δυο βδομάδες επιστρέφει και πιθανότατα θα είναι και διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Ακρίτα.

Αν είναι απόλυτα έτοιμος τότε ο Αντόνε αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού. Στα δυο τελευταία ματς όπου ο Ρομπέρζ δεν αγωνίστηκε ο Απόλλωνας μέτρησε ισάριθμες ήττες δεχόμενες μάλιστα σε αυτά τα δυο ματς επτά γκολ!

Έτσι, ο κυπροποιημένος Γάλλος αποτελεί πολύτιμη και αναγκαία μονάδα για τον Απόλλωνα και παρά τα σχεδόν 36 του χρόνια είναι παίκτης που μπορεί άνετα να δώσει πολλά ακόμη στους πρωταθλητές.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν αποκλείεται, έστω κι αν η διοίκηση Κίρζη αποφάσισε να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, να κληθεί σύντομα για συζητήσεις. Είναι άλλωστε ένας παίκτης κεφάλαιο για τον Απόλλωνα, αρχηγός χρόνια και τεράστια προσωπικότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης