Δηλώσεις από τον Νταβίντ Καταλά στο match program του αγώνα με την Βαντούζ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα μίλησε για το σημερινό ματς, την επόμενη μέρα και τόνισε την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας.

«Γειά σας φίλες και φίλοι του Απόλλωνα. Απόψε δίνουμε τον τελευταίο μας ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο τη Βαντούζ. Ναι μεν αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας ευρωπαϊκός αγώνας, κάτι που εδραιώνει ακόμη περισσότερο τον Απόλλωνα στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι ο αποκλεισμός οφείλεται κυρίως στον πρώτο αγώνα στο Λιχτεστάιν. Έπρεπε να κερδίσουμε εκείνη την ημέρα κι αν είχαμε εκείνους τους τρεις βαθμούς από την αρχή, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα.

Προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα και οφείλουμε να αλλάξουμε σελίδα. Να βρούμε το σημείο καμπής που θα δώσει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, θα παίξουμε για την τιμή της ομάδας μας και για το έμβλημα του Απόλλωνα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερη αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στην επίθεση. Πρέπει να ανυψώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να ξεφύγουμε από την άσχημη φόρμα που διανύουμε.

Από και κει πέρα, θεωρώ ότι από την επόμενη μέρα, η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, επειδή θα έχουμε έναν αποκλειστικό στόχο κάθε εβδομάδα και η προσήλωση μας θα είναι το πρωτάθλημα. Είναι πολύ διαφορετική η προσέγγιση όταν είναι ένας αγώνας κάθε Σαββατοκύριακο σε σχέση με αυτό το πρόγραμμα που είχαμε τους τελευταίους μήνες.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι αυτές τις στιγμές χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι, πιο πολύ από ποτέ. Στις δύσκολες περιπτώσεις χρειάζεται περισσότερη ενότητα, περισσότερη δουλειά και ακόμη περισσότερη υποστήριξη από τους οπαδούς, θα επιστρέψουμε! Καλή μας επιτυχία…».

Screenshot 17 1024x821 1

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης