Καταλά: "Η παρουσία του Νίκου Κίρζη ήταν θετική"

Για το ματς με την Βαντούζ που είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό φέτος, την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και την επίσκεψη Νίκου Κίρζη στα αποδυτήρια μίλησε ο Νταβίντ Καταλά με τον Χάμπο Κυριάκου.

Αναλυτικά:

“Είναι δυστυχώς ο τελευταίος μας ευρωπαϊκός αγώνας. Είχαμε απαιτήσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη.”

Eρώτηση σε Καταλά…. Ποιο είναι το κίνητρο αύριο;

“Είναι μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο.”

Ερώτηση σε Καταλά σε σχέση με τους τραυματισμούς;

“Εκτός από τον Φιλιώτη οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Θέλουμε τη νίκη αύριο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Από αύριο αρχίζει η έναρξη στην αντεπίθεση μας”.

Xάμπος Κυριάκου:

“Το τελευταίο μας παιχνίδι στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη θέση. Το δείξαμε πολλές φορές. Να δείξουμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή διοργάνωση. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ερώτηση και στους δυο, Καταλά – Χάμπο… Νιώθουν πως υπάρχει έξτρα πίεση μετά την επίσκεψη του Νίκου Κίρζη:

Καταλά: “Η παρουσία του ήταν θετική. Οι συζητήσεις που είχαμε μαζί του ήταν κάτι θετικό. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, αντιλαμβανόμαστε τις σκέψεις του κόσμου. Συζητήσαμε με τους παίκτες τις προηγούμενες ημέρες για να βελτιωθούμε.

Χάμπος: “Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Kατι δεν πάει καλά όταν βλέπουμε τον πρόεδρο στα αποδυτήρια. Ποτέ δεν μπαίνει στα αποδυτήρια να μας μιλήσει. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα η πίεση είναι πάντα εκει. Δεν νομίζω να μας επηρεάσει. Θα είμαστε καλύτεροι μετά την συζήτηση με τον πρόεδρο και θα μας βγει στην συνέχεια”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης