Δάκρυα, ντου και μεγαλώνει ο προβληματισμός στον Απόλλωνα

Μία ακόμη ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας, την τέταρτη μέσα στην έδρα του φέτος, αυτή τη φορά από τη Νέα Σαλαμίνα και το ηφαίστειο εξερράγη. Ο κόσμος της ομάδας έκδηλα απογοητευμένος από την όλη εικόνα αλλά και όσα γίνονται και εκτός ομάδας τα έχει βάλει και με τη διοίκηση και με τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα με το τέλος του αγώνα έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξαν μερικοί με απειλητικές διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές. Οι πλείστοι έτρεξαν στα αποδυτήρια για να προστατευθούν, με το κλίμα αυτό να είναι σίγουρα προβληματικό και να χρειάζεται ένα ταρακούνημα η ομάδα για να συνέλθει.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Φανούριος Κωνσταντίνου δάκρυσε μπροστά από τις κάμερες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ντροπιαστική ήττα, ντροπιαστική πορεία. Μία ντροπή ολόκληρη. Γνωρίζουμε ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι Απόλλωνας. Καμία ευθύνη σε Τσολάκη. Είναι καθαρά δική μας ευθύνη. Όταν δεν σκοράρεις σε 5-6 παιχνίδια, τότε δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Έκλεισε ο κύκλος της ομάδας. Αυτό που βλέπουμε όμως δεν είναι Απόλλωνας».

Τι θα γίνει απ’ εδώ και πέρα όμως; Πως θα πορευτεί ο Απόλλωνας; Θα πάει για προπονητή, θα προκύψουν κάποιες άλλες εξελίξεις; Όλα είναι στον αέρα…

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης