Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 με αφορμή την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι τοποθετήσεις:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Όταν δεν κερδίζεις οθ εντυπώσεις δεν μετράνε στο ποδόσφαιρο, έστω και αν ο Απόλλωνας ήταν ανταγωνιστικός και σίγουρα τουλάχιστον δεν δικαιούταν να χάσει στην «Αρένα». Αυτό που θέλω να μεταφέρω είναι ότι γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε το καλοκαίρι, από την άλλη όμως ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας γιατί υπάρχει δρόμος ακόμη. Έχει δίκαιο ο κόσμος, περίμενε περισσότερα φέτος και εμείς το ίδιο, όμως από ένα σημείο και μετά ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, που ο κόσμος είναι η ίδια η ομάδα για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει. Όταν κάνεις εφτά τελικές στην «Αρένα» και διψήφιο αριθμό τελικών με Σαλαμίνα και Ολυμπιακό και δεν κερδίζεις φαίνεται το πρόβλημα. Ήταν οι ίδιοι παίκτες που πέρσι πήραν το πρωτάθλημα. Έχει δίκαιο ο κόσμος σε όσα μας καταλογίζουν, όμως οφείλει ο κόσμος να στηρίξει για να ορθοποδήσει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να πάρει μπρος. Ο κόσμος είναι η ίδια η ομάδα και η ιστορία του Απόλλωνα και για αυτό πρέπει να στηρίξει τους παίκτες».

Πως θα επιλυθούν τα προβλήματα: «Αν υπάρχει μία ομάδα που δεν πέρασε κρίση αυτά τα δέκα χρόνια είναι ο Απόλλωνας. Δεν έγινε ξαφνικά ομαδούλα ο Απόλλωνας. Απλά περνά μία αγωνιστική κρίση και πρέπει να είμαστε δίπλα του και να έχει στήριξη για να επανέλθει. Δεν μας φοβίζει το -10 από την κορυφή, μας προβληματίζει το ότι ο Απόλλωνας δεν σκοράρει. Υπάρχει και το πρόβλημα της ψυχολογίας. Επαναλαμβάνω ότι γνωρίζουμε ότι κάναμε λάθη, υπάρχουν αδυναμίες αλλά και την ίδια ώρα υπάρχουν τρομερές ικανότητες για αυτό ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα του. Ο Απόλλωνας δεν είναι τυχαία ομάδα. Δεν είναι looser, είναι νικητής και θα ορθοποδήσουμε».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι γιορτή της Λεμεσού. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες μας για να δώσουν χαρά στον κόσμο».

Για Γιόστεν, Καμπράλ και Ογκεντά: «Έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράττωμα και θα εξεταστεί και σήμερα κατά πόσο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις».

Τα αγωνιστικά νέα: «Είχαμε κάποια απρόοπτα, ο Κυριάκου, ο Ίλιεφ, ο Χαμάς με ίωση, ο Πινακάς άρα αντιλαμβάνεσαι πέντε επιλογές εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν εύκολο. Πρέπει να ανεβάσουμε και εμείς κατακόρυφα την απόδοση μας για να παλέψουμε σαν πρωταθλητές και να επανέλθει ο Απόλλωνας στις επιτυχίες».

Για το νέο γήπεδο: «Έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες για την αδειοδότηση και αναμένουμε σε δύο εβδομάδες να μπούμε στο γήπεδο. Είναι κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες και από πλευράς ασφαλείας για να είναι όλα εντάξει να μπούμε στο γήπεδο».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης