Αναβλήθηκε η εκδίκαση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ Αριστοτέλη Βρυωνίδη για την ποινή του Ρικάρτο Σα Πίντο.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει καταγγελθεί μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ανόρθωση γιατί στο ημίχρονο και καθώς κατευθύνονταν οι ομάδες και οι διαιτητές στα αποδυτήρια και μετά από έντονες διαμαρτυρίες, κατευθύνθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή Δημήτρη Κουμή σπρώχνοντας τον στον ώμο μιλώντας του έντονα και επιθετικά στην γλώσσα του και περαιτέρω εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο ήρθε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και ακολούθως κτύπησε δύο φορές τον βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης και μετά το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης, ήρθε σε αντιπαράθεση με φίλαθλο της Ανόρθωσης και τον Διευθυντή της.

Η εκδίκαση της καταγγελίας αναβλήθηκε και ορίστηκε να εκδικαστεί αύριο Παρασκευή. Έτσι το μέλλον το Πίντο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα κριθεί από το ύψος της ποινής του Πορτογάλου τεχνικού που δύσκολα θα γλιτώσει την πολύμηνη τιμωρία.

Σε περίπτωση πολύμηνης τιμωρίας ο Πίντο θα αποτελέσει παρελθόν με την φημολογία να αναφέρει ότι ο Στανιμίρ Στοΐλοφ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης