Σε δύσκολη θέση ο Πίντο στο ΑΠΟΕΛ

Η ήττα από την Ανόρθωση έχει φέρει πολλές αναταράξεις στο ΑΠΟΕΛ με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να είναι στην μπούκα μετά και την συμπεριφορά του στο τέλος της αναμέτρησης προς την κερκίδα αλλά και τις δηλώσεις του περί ανανέωσης.

Το ΑΠΟΕΛ αγωνιστικά δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο και έχασε από μία Ανόρθωση με ένα σωρό προβλήματα, απουσίες και έλλειψη κινήτρου. Ενώ είχε 15.000 οπαδούς του στο πλευρό του το ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να παίξει το ποδόσφαιρο που θα ήθελε και στο τέλος το πλήρωσε με μία ήττα που «γεννά» πολλά άλλα προβλήματα.

Ο κόσμος αντέδρασε με το τέλος του αγώνα και ο Σα Πίντο έκανε κίνηση προς την κερκίδα δείχνοντας ότι είναι ακόμη πρώτη η ομάδα του. Στη Διάσκεψη Τύπου απάντησε στη διοίκηση περί ανανέωσης και ο ίδιος είπε ότι έστειλε τα δικά του μηνύματα:

«Ο αντιπρόεδρος είπε ότι δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο, αυτό δεν ισχύει. Πριν 2 μήνες και κάτι έστειλα επιστολή, αν είναι ικανοποιημένοι μαζί μου και θέλουν να συνεχίσουμε γιατί είναι σημαντικό να λύσουμε το ζήτημα και να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Θέλω επίσης να ξέρω τις προθέσεις τους. Πέρασαν δύο μήνες. Είπαν ότι ενδιαφέρονται, αλλά πέρασαν 2 μήνες. Και όταν είδα χθες τις δηλώσεις του αντιπροέδρου… Έκλεισα το στόμα μου μέχρι τώρα και προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Όταν λένε πως δεν με ανησυχεί το συμβόλαιο, όχι, σαφώς με ανησυχεί και θέλω να ξέρω το μέλλον μου φυσικά», σχολίασε σχετικά και ήδη το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο.

Πλέον όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης