Σα Πίντο: «Είμαστε το ΑΠΟΕΛ, πρέπει να είμαστε τέλειοι»

Αναγνωρίζουν στο ΑΠΟΕΛ τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που θα έχει απέναντι στην Γάνδη για να πετύχει την μεγάλη ανατροπή αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και πίστη για την πρόκριση.

Οι τοποθετήσεις των Σα Πίντι και Τσεμπάκ:

«Το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν δίκαιο και γι’ αυτό είμαστε τόσο αισιόδοξοι. Πιστεύουμε στις ικανότητες και τον κόσμο μας. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ. Έχουμε μεγάλη ιστορία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ανατροπές. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο».

Τσεμπάκ: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Όλοι το πιστεύουμε όπως και ο κόσμος και αυτό είναι πολύ θετικό, μας δίνει κίνητρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους”.

Σα Πίντο: Τι πρέπει να κάνει καλύτερα το ΑΠΟΕΛ για να ανατρέψει το σκορ; “Είχαμε και εμείς ευκαιρίες και ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος σκόραρε με μια σέντρα στο πρώτο γκολ, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά ήταν μια άτυχη στιγμή. Μέχρι το γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι και μας επηρέασε. Έπαιξε ρόλο στο να έρθει και το 2ο γκολ. Μιλήσαμε με τους παίκτες και είπαμε ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Έχουμε τη στρατηγική μας και πρέπει να την βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Παίζουμε απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες με ατομική ποιότητα και πρέπει να είμαστε… τέλειοι. Μόνο αν έχουμε επιμονή μπορούμε να προκριθούμε”.

Τσεμπάκ: Το πάθος και η πίστη του προπονητή για πρόκριση ήταν χαρακτηριστικά αμέσως μετά το άδικο 2-0. Σας μετέφερε αυτό το πάθος; “Σίγουρα! Είχαμε συνάντηση μετά το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση. Όπως είπε ο κόουτς, είναι σημαντικές οι λεπτομέρειες στα μεγάλα παιχνίδια. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις ευκαιρίες, να τους σκοτώσουμε όταν είχαμε την ευκαιρία. Μας έδωσε τις οδηγίες για να κάνουμε ένα καλό ματς και να κερδίσουμε. Έχουμε το παράδειγμα της Τζουργκάρντεν πέρσι που αρχίσαμε πολύ καλά στον επαναληπτικό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”.

Τα αγωνιστικά δεδομένα; “Ο Κρέσπο είναι εκτός, θέλει ακόμα λίγο χρόνο. Και ο Γουίλσον το ίδιο αλλά ο Σαρφό είναι διαθέσιμος”.

Σα Πίντο: Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου; “Αποφασιστική. Είναι αποφασιστικό για εμάς να γεμίσει το στάδιο όσο γίνεται. Αυτό περιμένουμε από τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι όταν πιστεύουν και αυτοί και εμείς, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μόνο μαζί μπορούμε. Πρέπει να έρθουν όλοι”.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης