Πετεβίνος για μεταγραφικά, αποδεσμεύσεις και Μιλόγεβιτς (δηλώσεις)

Στον Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με το υπάρχον ρόστερ και μετά θα προκύψους μεταγραφές, ενώ μετά από σχετική ερώτηση μίλησε και για το μέλλον του Μιλόγεβιτς στον ΑΠΟΕΛ, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

«Η Πρωτοχρονιά ήταν γεμάτη από δουλειά. Το τετραήμερο ρεπό οι παίκτες το πήραν την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά από τις 27 του μήνα οι παίκτες έβγαλαν τις ημέρες στο γήπεδο. Θα χρησιμοποιήσω και κάτι που είπε ο Γιώργος Εφραίμ στο Match Program ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όταν ρωτήθηκε μέσα από την εμπειρία του, τόσα χρόνια που είναι στον ΑΠΟΕΛ, αν υπάρχει το σύνολο να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα είπε σαφώς, αλλά το πιο σημαντικό είπε είναι να μην ξεχάσουμε που ήμασταν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Όταν το λέει αυτό ένας παίκτης όπως ο Γιώργος έχει να κάνει κυρίως με την πνευματική κατάσταση. Να μην μείνεις στις διακοπές, στα Χριστούγεννα, στις οικογενειακές στιγμές. Να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Φαβορί είμαστε στα χαρτιά. Σ’ αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα παιχνίδι. Αν το μυαλό δεν είναι μέσα στον αγώνα, δεν θα νικήσεις. Γνωρίζουμε ότι είμαστε το φαβορί, ο Ολυμπιακός είναι προτελευταίος αλλά αυτό το κάνει πιο επικίνδυνο. Δεν έχει πολλά να χάσει, αντιθέτως εμείς θα έχουμε πολλά να χάσουμε αν δεν νικήσουμε».

Για μεταγραφικά και αποδεσμεύσεις: «Δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν αυτές τις ημέρες και μετά θα προχωρήσουμε. Ψάχνουμε για το ενδεχόμενο να προστεθεί ένας επιθετικός, όμως όπως αντιλαμβάνεστε και μαθαίνοντας και τον Μιλόγεβιτς, πως ούτε αυτός βιάζεται και ψάχνει μια περίπτωση που θα τον πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει. Μπορείς να βρεις μία αξιόλογη περίπτωση αλλά να είναι εκτός του μπάτζετ σου. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, θα αποφορτιστεί και είναι μέσα στις εκκρεμότητες που ανέφερα προηγουμένως. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες εάν θα είναι αποδεσμεύσεις ή δανεισμοί. Το ρόστερ φτιάχτηκε με το σκεπτικό ότι θα αγωνιζόμασταν και στην Ευρώπη, κάτι που δεν έγινε. Ο κ. Μιλόγεβιτς θέλει να κρατά μία σταθερή βάση όσον αφορά την αποστολή που επιλέγει. Δεν έχουμε καταλήξει ωστόσο σε κάποιες αποφάσεις».

Για το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς: «Λήγει το καλοκαίρι. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή. Γίνονται και πράγματα που δεν γνωστοποιούνται. Σαφώς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όποιον κι αν ρωτήσεις τώρα θα σου απαντήσει το ίδιο πράγμα, είτε τη διοίκηση είτε τον προπονητή, ότι εμάς ο στόχος μας τώρα είναι άλλος. Εγώ έτσι όπως το εισπράττω, ο κ. Μιλόγεβιτς βρήκε αυτό που έψαχνε, το στοιχείο της πρόκλησης. Μια ομάδα με ψηλούς στόχους όπως είναι και οι δικοί του. Έχει την προοπτική αν πάρει το πρωτάθλημα να πάει παραπέρα. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία μιας υγιούς σχέσης».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Ολυμπιακού: «Θα περιμένουμε για Ντβάλι και Κοσταντίνοφ. Είχε κάποια ενόχληση ο Γουΐλερ και είναι αμφίβολος. Ο Φεράρι έχει πρόβλημα, δημιουργείται ένα θέμα στο αριστερό άκρο. Είναι κι ο Μαρκίνιος εκτός λόγω καρτών».

Για το οικονομικό: «Τα μόνα έσοδα αυτή τη στιγμή είναι τα εισιτήρια, δηλαδή από τον κόσμο κι από τις ενέργειες της διοίκησης με τη βοήθεια κάποιων ατόμων».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης