Πετεβίνος: "Αν επιβεβαιώναμε κάθε σενάριο, θα είχαμε 200 μεταγραφές το χρόνο"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τα εισιτήρια του νέρμπι: «Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο είναι εκπληκτικό. Ξεκινήσαμε από νωρίς την προπώληση και πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα, έχουμε πλησιάσει τα 3500 μεμονομένα εισιτήρια. Αν προσθέσουμε και τα διαρκείας, τότε περίπου 9500 θεατές έχουν εξασφαλίσει θέση. Όσο πλησιάζουμε την ημέρα θα πλησιάζουμε στην πραγματοποίηση ενός υποτιθέμενου σεναρίου, πως θα έχουμε την μεγαλύτερη προσέλευση σε αγώνα πρωταθλήματος, εδώ και πολλά χρόνια».

Για τα σενάρια με Καρέλη: «Επιβεβαιώνεται πως είμαστε η αγαπημένη ομάδα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης. Αν επιβεβαιώναμε κάθε σενάριο, θα είχαμε 200 μεταγραφές κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής για την επίθεση, όπως είπε και ο Πρόεδρος σε πρόσφατη συνέντευξη, αλλά είμαστε ακόμα μακριά. Θυμίζω πως τέλος του Γενάρη ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος».

Για το αήττητο που διατηρεί με Μιλόγεβιτς: «Λέω ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πείσει όλους τους φίλους του, γιατί δεν κάνει αυτό που κάνει μέχρι στιγμής η Πάφος και είναι η διαφορά. Η Πάφος σχεδόν πάντα σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία και σχεδόν πάντα σκοτώνει το παιχνίδι με το 2-0, άρα δίνει δυνατότητα να δίνει και πιο θεαματικά στοιχεία. Αν το κάναμε και εμείς, να τελειώναμε το παιχνίδι με ένα γκολ, τότε θα παρουσιάζαμε κάτι διαφορετικό. Όσο όμως τραβάμε από τα μαλλιά το σκορ, στο τέλος μπαίνει και το ψυχολογικό. Την ουσία όμως την έχουμε, ήμαστε η καλύτερη άμυνα μαζί με την Πάφο στο πρωτάθλημα, έχουμε βελτιώσει πάρα πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, δημιουργούμε ευκαιρίες, άρα είμαστε κοντά για να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Για τα αγωνιστικά: «Τσεπάκ, Μορέιρα και Μπέλετς αυτή τη στιγμή δεν κάνουν προπονήσεις με την ομάδα. Ο Τσεπάκ είχε μία θλάση πρώτου βαθμού από το παιχνίδι με τη Δόξα, όμως έτσι και αλλιώς θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του. Ο Μορέιρα είχε μία θλάση που έκατσε 2-3 εβδομάδες, μετά μπήκε στις προπονήσεις και αντιμετωπισε νέο πρόβλημα, που θα τον άφηνε έξω 5-6 εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη και έχει μπει γήπεδο και κάνει τρέξιμο. Ο Μπέλετς αξιολογείται καθημερινά για να δούμε αν θα προλάβει ή όχι. Μέχρι στιγμής περιορίζεται σε προπόνηση γυμναστηρίου. Τα άλλα παιδιά έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης