Να μην γίνει το θύμα των Σέρβων το ΑΠΟΕΛ, μπορεί την πρόκριση

Μπορεί η νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα να μην του δίνει το μεγάλο προβάδισμα που θα ήθελε, όμως με την εικόνα που είδαμε στον πρώτο αγώνα το ΑΠΟΕΛ ξεκάθαρα είναι καλύτερη ομάδα και αυτό πρέπει να δείξει και στον επαναληπτικό.

Οι Σέρβοι της Βοϊβοντίνα δηλώνουν αποφασισμένοι, ενώ μετά την συντριβή που δέχθηκαν στο πρωτάθλημα, θέλουν να επανέλθουν με μία πρόκριση που θα επουλώσει τις πληγές τους. Το ΑΠΟΕΛ όμως δεν πρέπει να γίνει το θύμα των Σέρβων, αλλά πρέπει να τους δώσει την χαριστική βολή.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής είναι ο Σατσιάς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Ο Σα Πίντο στην χθεσινή Διάσκεψη Τύπου δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το περιστατικό που έγινε με τον νεαρό Κύπριο.

«Ο Γιάννης είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αλλά υπάρχουν κανόνες μέσα στην ομάδα, με τον τρόπο που δουλεύω και πρέπει να το καταλάβουν. Όλοι κάνουμε λάθη. Και εγώ κάνω λάθη. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Γιάννης. Έχει ταλέντο, έχει ποιότητα, έχει πάθος και με βάση τη συμπεριφορά του θα δούμε πότε θα αποτελέσει ξανά επιλογή για την ομάδα μας», σχολίασε σχετικά.

Το ΑΠΟΕΛ προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, ενώ δεν πρέπει να ηττηθεί με δυο γκολ και πάνω διαφορά. Για να τα καταφέρει θα έχει και κόσμο στο πλευρό του αν και από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά για το πόσοι θα είναι στο γήπεδο.

Την αποστολή ακολούθησαν 100 άτομα, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι πολύ περισσότεροι με το ΑΠΟΕΛ να έχει στη διάθεση του 800 εισιτήρια.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης