Με όπλο το «καυτό» ΓΣΠ

Πανέτοιμο είναι το ΑΠΟΕΛ για να πάρει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα με τη Βοϊβοντίνα. Απόψε στις 8 στο «καυτό» ΓΣΠ και με την στήριξη χιλιάδων οπαδών του θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και να γίνει το απόλυτο φαβορί ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Σα Πίντο στις δηλώσεις του έδειξε να πιστεύει πολύ στους παίκτες του και έβαλε στόχο τους ομίλους. «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Βοϊβοντίνα είναι μια ιστορική ομάδα», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Έπρεπε να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα, δεν είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Αυτά είναι τα δεδομένα. Είναι ο πρώτος μου μήνας στον ΑΠΟΕΛ. Μου άρεσε πολύ. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για την ομάδα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αφομοίωση των ποδοσφαιριστών. Μαθαίνουν οι ποδοσφαιριστές τις ιδέες μου. Είμαστε στην αρχή. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Κάθε παιχνίδι είχε την δική του στρατηγική. Θα γινόμαστε πολύ καλύτεροι. Είδα όλους τους ποδοσφαιριστές, έδωσα σχεδόν σε όλους 90λεπτα. Έχουμε δει τον αντίπαλο, έχουμε επιθυμία να προκριθούμε και στο βάθος να μπούμε στους ομίλους. Όλα αυτά είναι στα χαρτιά. Επιθυμία όλων μας, όπως και του προέδρου είναι η πρόκριση στους ομίλους. Δουλεύουμε για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε την Βοϊβοντίνα».

Για τον κόσμο, την μαζική στήριξη που θα υπάρχει αλλά και το μήνυμα που τους στέλνει, ανέφερε: «Είναι παθιασμένοι. Μπορεί να αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Μην σταματήσετε λεπτό. Αυτό έχω να πω στον κόσμο. Θέλουμε να τον νιώσει ο αντίπαλος».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης