Κβιλιτάια: "Παρά τα προβλήματα δεν οπισθοχωρήσαμε ποτέ - Η ομάδα πάλεψε εναντίον όλων"

Έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξη στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

“Θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου, για να καταλάβετε σωστά τα αισθήματα στην ομάδα και στα αποδυτήρια. Η ομάδα που δεν χαράμισε καμιά προσπάθεια μέσα στην σεζόν, η ομάδα που πάλεψε και ξαναπάλεψε εναντίων όλων. Η ομάδα που έδειξε χαρακτήρα πολεμιστών και δεν ενέδωσε ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές.

Παρά τα προβλήματα, δεν οπισθοχωρήσαμε ποτέ! Δίναμε πάντα το καλύτερό μας και το μόνο μας κίνητρο η αγάπη για το ΑΠΟΕΛ – η ομάδα που είναι πρωταθλήτρια για τον καθένα μας αλλά και στην ιστορία.

Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και όταν λέω ομάδα εννοώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, το προσωπικό, τις ιατρικές υπηρεσίες, το Συμβούλιο που λατρεύει το ΑΠΟΕΛ. Μέσα από τη χρονιά άκουγα συνεχώς ότι παλεύουμε εμείς εναντίων όλων και για να είμαι ειλικρινής η ομάδα δεν το ένιωσε ποτέ – ούτε στα εντός ούτε στα εκτός, μόνοι δεν ήμασταν ποτέ.

Ο λόγος πίσω αυτό είστε εσείς, ο κόσμος μας, που γράψατε μαζί μας ιστορία με το ΑΠΟΕΛ. Κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατάσταση καιρική και μη, πάντα νιώθαμε τη στήριξή σας και αυτό είναι η επιβεβαίωση ότι δεν είμαστε ποτέ μόνοι. Και παλέψαμε με όλους για να σας κάνουμε περήφανους.

Με ειλικρίνεια, τα δώσαμε όλα. Εξαιτίας του μαχητικού σας πνεύματος και την αδιάκοπη αφοσίωσή σας νιώσαμε ότι αυτή η ομάδα δεν θα είναι ποτέ μόνη. Η ομάδα πάλεψε για τον τίτλο αλλά εσείς ΑΠΟΕΛίστες είστε με διαφορά οι πρωταθλητές της εξέδρας.

Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται.🧡💛💙”

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης