Καυστική απάντηση ΑΠΟΕΛ για το αίτημα της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ και ζητά όλη η διαιτητική ομάδα του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ να είναι ξένοι διαιτητές. Το ΑΠΟΕΛ απ’ την άλλη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια μιας και απάντησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης της:

«Ενημερωθήκαμε μέσω δημοσιευμάτων ότι η Ανόρθωση έχει αποστείλει επιστολή στην ΚΟΠ, με αίτημα όπως στον αγώνα του Σαββάτου οριστούν ξένοι διαιτητές. Θα ήταν καλύτερα, επειδή το παιχνίδι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης είναι ντέρμπι κορυφής, η ομάδα της Αμμοχώστου, να απευθυνόταν κοντά μας και να κάναμε ένα κοινό αίτημα στην ομοσπονδία.

Το περιεχόμενο της, θα μπορούσε να το ορίσει η ίδια, αφού ως ΑΠΟΕΛ δεν έχουμε κανένα θέμα για την οποιαδήποτε σύνθεση της διαιτητικής ομάδας του ντέρμπι. Η Ανόρθωση επέλεξε τον δικό της τρόπο, δημιουργώντας μια λανθασμένη εντύπωση. Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ είναι η εξής. Μπορεί η Ανόρθωση αν το επιθυμεί, να διαλέξει η ίδια και τους διαιτητές και την εθνικότητα τους. Ότι την βολεύει καλύτερα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, μαζί με τον κόσμο του που το Σάββατο θα γεμίσει τις κερκίδες, για να σπρώξει την ομάδα προς την νίκη».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης