Σε μία αποκάλυψη “βόμβα” που αναμένεται να συζητηθεί προέβη ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Τζορτζ Φλορέσκου.

Σε τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα prosport.ro της Ρουμανίας ισχυρίστηκε ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν πριν από ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική αναφορά του Φλορέσκου είναι η ακόλουθη όταν ρωτήθηκε αν είναι διατεθειμένος να πάρει χρήματα για να έχει μειωμένη απόδοση:

«”Συγγνώμη, αλλά μην έρθεις ξανά σε μένα με τέτοιο πράγμα”. Σηκώθηκα και έφυγα. Μετά με φώναξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μου είπε: “Βλέπεις ότι στο δωμάτιο δεν ξέρω ποιος σε περιμένει”. Του είπα τότε: “Για τη ζωή σου, μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο! Σε κανέναν αριθμό. Ούτε στο κινητό, ούτε στο ξενοδοχείο, ούτε πουθενά”.

Αυτό με συγκλόνισε κι εμένα, που ήρθε κάποιος από τη Ρουμανία. Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν; Με πήρε με κάποιο τρόπο. Αυτή ήταν η μόνη εμπειρία, αλλά ποτέ δεν συμμετείχα σε κάτι τέτοιο και ποτέ δεν θα γίνω μέρος σε κάτι τέτοιο. Εδώ δεν είναι πλέον μόνο θέμα ακεραιότητας, αλλά και πίστης».

Πλέον, την όλη αναφορά θα πρέπει να δει και η Αστυνομία και να καλέσει τον Ρουμάνο για κατάθεση έτσι ώστε να διαφανεί ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που προχώρησαν σε αυτή την πρόταση μιας και δεν αποκλείεται πίσω απ’ όλο αυτό να κρύβεται μεγάλο κύκλωμα.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης