Αποκάλυψη για τον επενδυτή, τον Κρέσπο και τον… πουλημένο Ζέφτε

Για πολλά και διάφορα που απασχολούν το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του μίλησε σε podcast οπαδών της ομάδας ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας και προχώρησε και σε αποκαλύψεις. Μίλησε για το γηπεδικό, τον Ζέφτε, τον… μισθό του, τον Κβιλιτάια, τον Κρέσπο, τον Τζέφερσον που φεύγει πριν τον δούμε και πολλά άλλα.

Δείτε αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα:

«Ήταν μια εταιρεία που μας προτάθηκε από δικηγορικό γραφείο της Ισπανίας, εξού και θα πήγαινα Ισπανία τότε που είχα το ατύχημα, αρχές Ιουλίου, και δεν πήγα και μετάφερα το ταξίδι μου αργότερα. Και εν εκ θαύματος που ζω. Που καταστράφηκε το αυτοκίνητό μου και κάποιοι κατηγορούν ότι αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο. Ευτυχώς που μου το έκαμε η ασφάλεια δηλαδή. Που να τα έβρω εγώ, τωρά έφα τα ούλα του ΑΠΟΕΛ, που να έβρω να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο. Εν έσιει το ΑΠΟΕΛ να πιάσω να αγοράσω. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να μας λένε ότι αγοράσαμε αυτοκίνητο που τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ, κύριοι! Κύριε ελέησον πλέον. Εν έχω έτσι ανάγκες. Μακάρι να μπορέσουν άλλοι να προσφέρουν, όσα πρόσφερε ο Πρόδρομος Πετρίδης οικονομικά στο ΑΠΟΕΛ και ό,τι θέλουν ας λένε» ανάφερε.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να πει το ποσό, απάντησε: «Όχι δεν μπορώ. Όποιος μπορεί να διαβάσει από τις οικονομικές καταστάσεις, μπορεί να δει».

Όσον αφορά τον επενδυτή από την Ουκρανία και γιατί δεν προχώρησε: «Το πλάνο που παρουσίασαν δεν ήταν αυτό που θέλουμε εμείς, γι’ αυτό φύγαμε νύχτα».

«Μιλάμε με τους Μπέλετς, Κβιλιτάια για ανανέωση συμβολαίου. Ο Κρέσπο θέλει να μείνει, ωστόσο, εξαρτάται από ένα οικογενειακό θέμα εάν θα μείνει στην ομάδα. Ίσως τελειώσει εκτός Κύπρου την καριέρα του. Ο Πέτροβιτς έχει οψιόν ανανέωσης που πλησιάζει να ολοκληρωθεί λόγω χρόνου συμμετοχής του παίκτη. Ήμουν επιφυλακτικός με τον Πέτροβιτς, ο προπονητής δικαιώθηκε για την επιλογή του. Πρέπει να πιστώσουμε κι’ άλλα στον Σα Πίντο, όπως ότι «κέρδισε» τον Εντογκαλά και την καλή απόδοση του».

«Αν κρατήσουμε τον Γέφτε, έχουμε ήδη ομάδες που ενδιαφέρονται. Είναι πουλημένος, να σας το πω έτσι. Αλλά να τον κρατήσουμε πρώτα, να μη λέμε κουβέντες πριν την ώρα τους. Δεν είναι απαγορευτικό το ποσό για να τον αγοράσουμε, αλλά με τη στενότητα που έχουμε…».

«Ήταν προσυμφωνημένος ο Σεμέδο. Του είπαμε όμως να περιμένει ώσπου να κλείσουμε προπονητή, για να μη λένε ότι κλείνει τους παίκτες ο Πρόδρομος. Τελικά, αργούσαμε να κλείσουμε προπονητή και δεν μπορούσε να περιμένει, γι’ αυτό πήγε στην Ομόνοια».

Για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο για τις ανανεώσεις; «Ναι, μόνο ένας Κύπριος που δεν πάει ο νους σας θέλει να φύγει. Να μην πούμε το όνομά του», απάντησε.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης