ΑΠΟΕΛ: "Η ανοχή έχει τελειώσει..."

Αντίδραση από το ΑΠΟΕΛ για την ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων:

Το ξεγύμνωμα της επιτροπής διαιτησίας και του Ιταλού αρχιδιαιτητή με τον Πορτογάλο αετομάτη διαιτητή/VAR, συνεχίζεται. Να τους χαίρεται η ΚΟΠ και όσοι μας τους κουβάλησαν. Παρά το ότι τα φυντάνια τους, για πολλοστή φορά διαμόρφωσαν αποτελέσματα με τα λάθη τους, (είναι η χρονιά με τα περισσότερα εξόφθαλμα διαιτητικά σφάλματα επί εποχής VAR) και αντί να βγάλουν μια ανακοίνωση που να ζητάνε συγνώμη για όλα όσα συμβαίνουν, επιλέγουν να παίξουν με την νοημοσύνη του κόσμου.

«Καθαρή και πειστική» η απόφαση του αετομάτη Πορτογάλου VAR, που είδε τελικά όσες κάμερες είδε και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. «Καθαρά και πειστικά» και τα πλάνα που τον έπεισαν να διαμορφώσει ένα ακόμα αποτέλεσμα στην αλυσίδα των πολλών φετινών τραγελαφικών αποφάσεων.

Τελικά ο VARίστας πήρε απόφαση από τα πλάνα που εδώ και δύο μέρες βλέπει όλος ο κόσμος και διερωτάται που είναι η ξεκάθαρη απόφαση. Η κοροϊδία συνεχίζεται και μάλιστα με «καθαρό και πειστικό» τρόπο πλέον. Η ανοχή έχει τελειώσει. Όσοι νομίζουν ότι θα παίζουν με τους κόπους και τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ, θα μας βρουν απέναντι τους, με ό,τι κόστος και αν προκύψει. Και η ευθύνη είναι καθαρά δική τους, γιατί ορίζεται από τις πράξεις τους”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο