ΑΠΟΕΛ: «Αυτό που απομένει είναι να αποδειχθεί ότι έχει τραυματιστεί…»

Ο Στέλιος Χριστοδούλου, παραχώρησε δηλώσεις στο Super Sport για το θέμα της διακοπής και έδωσε νέα διάσταση.

Για το τι ισχύει με την όλη υπόθεση του διακοπέντα αγώνα και ποια είναι η θέση του ΑΠΟΕΛ: «Μέσα στο χρονικό πλαίσιο που γίνεται σχετική αναφορά στους κανονισμούς της ΚΟΠ, έχουμε υποβάλει ένσταση για τη διακοπή του εν λόγω αγώνα. Η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή για διακοπή δεν ήταν ορθή. Δεν θέλω να επεκταθώ στο κείμενο που έχουμε αποστείλει. Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι η θέση του ΑΠΟΕΛ είναι ότι η απόφαση που είχε ληφθεί τη συγκεκριμένη στιγμή από τον διαιτητή, δεν δικαιολογούσε την απόφαση που έχει πάρει ο διαιτητής».

Για το βίντεο με τον οπαδό και την κροτίδα: «Έχουμε ζητήσει από την ΚΟΠ να μας προμηθεύσει με όλο το υλικό. Έχουμε πάρει μέρος του. Το συγκεκριμένο υλικό δεν είναι μέσα σε αυτά που μας έχουν ήδη αποσταλεί».

Για τον τραυματισμό του Παπαγεωργίου και πως πρέπει να αποδειχθεί: «Στα πλαίσια μιας δικαστικής διαδικασίας το αντικείμενο του οποίου είναι ο ισχυρισμός τραυματία ποδοσφαιριστή, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αποδειχθεί. Αυτό που απομένει είναι να αποδειχθεί ότι έχει τραυματιστεί και ότι όντως μπορούσε να επηρεάσει τον ίδιο στο κατά ποσό μπορούσε να αγωνιστεί ή όχι και επίσης κατά ποσό αυτό μπορούσε να επηρεάσει τον αγώνα».

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης και το φύλλο αγώνος: «Ο διαιτητής που ήταν ο αρμόδιος για να διακόψει τον αγώνα, στην έκθεση την οποία έχει κάνει ο ίδιος, κάνει αναφορά για κροτίδα που προήλθε από εξωτερικό παράγοντα, όχι από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Διέκοψε έναν αγώνα χωρίς να φαίνεται ποια ομάδα φέρει ευθύνη για τη διακοπή».

Πότε θα ληφθεί η απόφαση: «Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως μέχρι τις 24 του μήνα θα πρέπει και η Νέα Σαλαμίνα να υποβάλει τις θέσεις της για το όλο ζήτημα».

Αν ο διαιτητής επηρεάστηκε από το γεγονός πως υπήρξε ρίψη κροτίδας και στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση : «Θα ήθελα να αναφέρω τον προβληματισμό μου με το πόση ευκολία διακόπτεται ένας αγώνας. Κάθε αγώνας θα πρέπει να κρίνεται σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης