Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Απομένει μια προπόνηση για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, ανεξαρτήτως του τι λέει ο βαθμολογικός πίνακας. Ένα παιχνίδι με την Ομόνοια πάντα έχει σημασία. Στόχος μας με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον αγώνα».

«Στη θεωρία ο καθένας μπορεί να πει πολλά, όμως όλα είναι σχετικά. Αυτή τη στιγμή στην Ανόρθωση έγιναν κάποιές αλλαγές, ανέλαβε ο κύριος Σάντης. Όσοι παρευρέθηκαν στη συνέλευση ψήφισαν υπέρ και αυτό νομίζω λέει πολλά. Όπως είπε και ο ίδιος για να είναι κάποιος πετυχημένος στην Ανόρθωση πρέπει να τη βοηθήσει να μεγαλουργήσει».

Για τον κ. Σάντη: «Από την πρώτη στιγμή ο κ. Σάντης είναι μονίμως κοντά στην ομάδα. Είχε αρκετά πράγματα να αναλάβει. Ήταν και το μεταγραφικό και η ανάκαμψή της ομάδας. Είχε μπόλική δουλειά και γενικότερα ο πρόεδρος είναι συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι κάνοντας επαφές για να πετύχει πράγματα για την Ανόρθωση».

Για τις μεταγραφές: «Αν κανείς αντιληφθεί τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών είναι παίκτες που ήρθαν για να βοηθούν στο οργανωτικό κομμάτι και στο σκοράρισμα. Δεν χρειάστηκε να γίνουν πολλές αποχωρήσεις γιατί είχαμε λιγότερους παίκτες καταλόγου Α. Στη θεωρία ήρθαν παίκτες που έχουν τις ικανότητες για να μας βοηθήσουν».

Αγωνιστικά νέα: «Η τελευταία προπόνηση είναι σημαντική για κάποια παιδιά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Aρτυματάς, Χρυσοστόμου, Κίκο και Εμπραλίτζε που δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν. Όμως σιγά σιγά θα έχουμε σημαντικές επιστροφές ενόψει και του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ξεκαθαρίζει σήμερα για Νινγκά και Ουαρίς ενόψει Ομόνοιας».

Για Λάζαρο: «Όταν προκύψει κάτι το οριστικό θα το μεταφέρουμε».

Για το κύπελλο: «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι μόνο η Ομόνοια, περιμένουμε τους ορισμούς και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι απέναντί σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο, για να πάρουμε την πρόκριση. Ανεξαρτήτως του ποιος θα ήταν ο αντίπαλος εμείς θα θέλαμε να περάσουμε».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης