Διαβάστε τις δηλώσεις και τα παράπονα του Δημήτρη Χριστοφόρου μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα υστέρησε σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της και αυτό έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εντελώς ακίνδυνοι. Ο προπονητής μας είπε ότι δεν θα ξανά δούμε αυτή την εικόνα. Μας ενόχλησε ότι η ομάδα ισοφάρισε αλλά δεν είχε άνοδο στην απόδοση της. Θα επιχειρήσουμε να το διορθώσουμε στον επαναληπτικό. Η ομάδα μας μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλύτερα από αυτό που είδαμε».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Είναι μια ομάδα που διεκδικεί την κορυφή. Οφείλουμε να το πιστώσουμε στην Πάφο. Αλλά παίζουμε στην έδρας μας, είμαστε η Ανόρθωση και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο. Το τι θα σημαίνει βαθμολογικά ουδείς μπορεί να το ξέρει καθώς εξαρτόμαστε από άλλους. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και βλέπουμε».

Για τη διαιτησία και τα παράπονα του Ολυμπιακού: «Έχει δικαίωμα ο καθένας να λέει την άποψη του και να κάνει τα παράπονα του. Έχουμε και εμείς λόγους να συζητούμε για τη διαιτησία. Χάσαμε από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Οι επαναληπτικές προβολές το ξεκαθαρίζουν. Από εκεί και πέρα μας ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ στο προηγούμενο μας παιχνίδι. Ο πρόεδρος μας είπε ότι θα μιλήσει κατ’ ιδίαν με τους αρμόδιους. Είμαστε η Ανόρθωση και έχουμε στόμα να μιλήσουμε. Από τη στιγμή που κρίθηκε το παιχνίδι με ένα αντικανονικό γκολ τα λόγια περιττεύουν. Ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε ότι καλό θα ήταν τουλάχιστον στο ΒΑΡ να υπάρχουν ξένοι. Τα λέμε εδώ και μήνες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα αξιολογηθούν όλα τα παιδιά. Ο Αμπαρτζουμιάν είχε ίωση και έμεινε εκτός. Ο Κίκο είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν προλαβαίνουν οι Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Εμπραλίτζε και Λόρια».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης