Σε όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, την επόμενη ημέρα της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω πως οι ουδέτεροι που το είδαν βίωσαν την αγωνία του. Πάντα ένα παιχνίδι που πάει στα πέναλτι έχει ένα σασπένς ποδοσφαιρικό. Εμείς κρατάμε την πρόκριση μας και θα περιμένουμε πλέον να μάθουμε αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το μυαλό μας στα προημιτελικά, έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Ένωση για να παρουσιαστούμε όσο πιο φρέσκοι γίνεται. Χθες όπως είπε και ο προπονητής μας έδωσαν τα πάντα τα παιδιά».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Δεν το έχει κρύψει κανείς. Χθες έκανε ντεμπούτο και ο Αντονίν, που ήρθε για να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Έπεται άλλη μια κίνηση για την επίθεση. Ο προπονητής μας είπε και χθες ότι δουλεύει με τους παίκτες που έχει μπροστά του και όταν έρθει κάποιος καινούριος θα δουλέψει και μαζί του. Δεν έχουμε κρύψει ότι υστερούμε σε αυτό το κομμάτι αλλά γίνονται όλες οι προσπάθειες για να βελτιωθεί η κατάσταση».

«Είναι πολυπαραγωντικό το ποδόσφαιρο. Δεν φταίει ποτέ ένα πράγμα. Είναι όλη η λειτουργία της ομάδας που θα μας φέρει γκολ. Το γεγονός είναι ότι υπάρχει πλήρης αντίληψη της κατάστασης. Εκεί που κρίνονται όλα όμως είναι στο προπονητικό κέντρο. Σίγουρα οι παίκτες μας έχουν να δώσουν περισσότερα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Αυτή τη στιγμή έγινε μια αλλαγή στη διοικητική πυραμίδα. Γίνονται οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν για να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν είναι μόνο να γράφουμε αλλά και να πράττουμε».

Για μετεγγραφές: «Δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιο ποδοσφαιριστή. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει άλλη μια κίνηση που θα αφορά την επίθεση».

Αν θα γίνει και τέταρτη μετεγγραφή: «Να ολοκληρώσουμε την τρίτη κίνηση με το καλό και θα δούμε».

Για το αν θα μείνει ο Βέσκο: «Ομολογώ ότι αυτή τη στιγμή θα αντιδράσω όπως ο προπονητής. Ο κύριος Βέσκο είναι προπονητής της Ανόρθωσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το ρωτάμε αυτό κάθε μέρα. Σας λέω ότι δεν είναι ζήτημα να το συζητάμε κάθε εβδομάδα. Είναι προπονητής της Ανόρθωσης ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς».

Για Σάντη: «Είναι κάτι που επισημοποιήθηκε από τον κύριο Πουλλαίδη και μετά είχαμε και την ανακοίνωση από το σύλλογο. Υπάρχει όμως η Συνέλευση και η διαδικασία προνοεί ότι θα τεθεί μπροστά από τους μετόχους όπου θα παρουσιάσει το σχηματισμό του. Από εκεί και πέρα αντιλαμβάνεστε ότι έπιασε δουλειά με τη μία. Δουλεύει ακριβώς για να βελτιωθεί η κατάσταση με πρώτιστο το αγωνιστικό. Το βασικό για μια ομάδα είναι να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει παιχνίδια. Με αυτή τη νοοτροπία είναι που άρχισε τη θητεία του στην προεδρία της Ανόρθωσης».

Αγωνιστικά νέα: «Δεν αναμένεται πως οι Κίκο, Αρτυματάς, Νινγκά και Χρυστοστόμου θα επιστρέψουν τη Δευτέρα. Προστέθηκαν οι Ουαρίς και Αμπαρτζουμιάν που είναι τιμωρημένοι. Δεν έχουμε ακόμη τη διάγνωση για Ουαρίς, αλλά όντως αποχώρησε ως τραυματίας».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης