Με ανακοίνωση του τοποθετείτε ο Πρόεδρος του σωματείου της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, όσον αφορά την αποχώρηση του Χρήστου Πουλλαΐδη.

«Αναφέρεται πολλάκις στο πρόσωπό μου, επιρρίπτοντάς μου σωρεία ευθυνών και καταλογίζοντάς μου αθέμιτες πρακτικές. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον κύριο Πουλλαΐδη σήμερα, δυστυχώς, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, λόγω αναχώρησής του στο εξωτερικό για διακοπές», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χαμπουλλάς.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι Ανορθωσιάτες,

Όπως γνωρίζετε, χθες βράδυ, ο κύριος Χρήστος Πουλλαΐδης ανακοίνωσε την απόφασή του για αποχώρησή του από την Προεδρία του Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας, απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε μέσω επιστολής, όπου αναφέρεται πολλάκις στο πρόσωπό μου, επιρρίπτοντάς μου σωρεία ευθυνών και καταλογίζοντάς μου αθέμιτες πρακτικές.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον κύριο Πουλλαΐδη σήμερα, δυστυχώς, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, λόγω αναχώρησής του στο εξωτερικό για διακοπές.

Προτίθεμαι να προβώ σε αναλυτική τοποθέτηση, ωστόσο αυτή θα γίνει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, αφού παρέλθουν οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς και ο πολύ σημαντικός, όπως έχει φτάσει πλέον να θεωρείται, αγώνας με την Καρμιώτισσα, με όλο τον σεβασμό προς το σωματείο των Πάνω Πολεμιδιών.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

Ευγένιος Χαμπουλλάς

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης