Φεύγει ο Πουλλαΐδης; Τι έγινε στη συνάντηση…

Συνάντηση ανάμεσα σε μέλη της εταιρείας, του σωματείου και όχι μόνο είχαμε χθες όπου συζητήθηκαν πολλά και διάφορα που αφορούν και απασχολούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως είναι λογικό για να προκύψει μία τέτοια συνάντηση φαίνεται να υπάρχει προβληματισμός για πολλά θέματα με τον Χρίστου Πουλλαΐδη να είναι πικραμένος από την κριτική που δέχεται ο ίδιος και η οικογένεια του αφήνοντας μάλιστα το ενδεχόμενο ακόμη και να αποχωρήσει από τα διοικητικά, αν και εφόσον υπάρξει η κατάλληλη διαδοχή.

Ο ίδιος έχει αποτύχει και φέτος με την επιλογή Νεόφυτου Λάρκου και ψάχνει να βρει να λύσει πολλά από τα προβλήματα. Στη συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε ξεκάθαρο ότι το σωματείο θέλει να πάρει στα χέρια του την οικονομική κατάσταση του συλλόγου με μπάτζετ και όλα τα σχετικά για να έχει ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει.

Η εταιρεία έχει πρόθεση να παραχωρήσει όλα όσα θέλει το σωματείο και θα το πράξει μέσα στις επόμενες μέρες. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σε διάφορα θέματα στην ομάδα της Ανόρθωσης ίσως και πριν τα Χριστούγεννα.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης