Δείτε την σημαντική ανακοίνωση από τους παλαίμαχους της Ανόρθωσης για τις συναντήσεις που είχαν με Πουλλαΐδη και Χαμπουλλά.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας ημερομηνίας 29.12.2022 αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα πιο κάτω:

Αντιπροσωπία του Συνδέσμου μας συναντήθηκε σε ξεχωριστές ημερομηνίες, τόσο με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας όσο και με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.

Στις συναντήσεις διαφάνηκε ξεκάθαρα από όλους η διάθεση για να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη και πιο δυνατή στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε.

Οι δυο Προέδροι εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να συναντηθούν, στην παρουσία μας, μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 25.01.2023, για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο κος Πουλλαίδης επανέλαβε τη θέση που είχε διατυπώσει και παλαιότερα ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Εταιρείας μετά τις 25.01.2023, πλην όμως θα παραμείνει συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις που αφορούν την λειτουργία της ομάδας, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στις συναντήσεις αυτές ζητήθηκε από τον Σύνδεσμο μας ο χρόνος και οι γνώσεις των μελών μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί η ποδοσφαιρική μας ομάδα μέχρι και το τέλος της περιόδου. Ο Σύνδεσμος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση, και αντιπροσωπία του Συνδέσμου τέθηκε στις υπηρεσίες της ομάδας για οτιδήποτε της ζητηθεί.

Τέλος καλούμε τον τεράστιο κόσμο της ομάδας, παρά την μεγάλη πικρία που τον διακατέχει, να παραμείνει ασπίδα προστασίας της ομάδας.

Με εκτίμηση
Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσης Αμμοχώστου»

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here