Διάσκεψη τύπου παραθέται ο νέος πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης όπου παρουσίασε το πλάνο του και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΝΤΗ

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιείται την επόμενη μέρα της έκτακτης εκλογικής γενικής συνέλευσης της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Λτδ.

Επιτρέψετέ μου να εκφράσω και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μου στον κ. Χρήστο Πουλλαίδη και την οικογένειά του που ως μεγαλομέτοχοι στήριξαν τόσο τη δική μου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. και των συνεργατών μου στο Δ.Σ. καθώς επίσης το ΔΣ του Συλλόγου και όλους ανεξαίρετα τους μικρομετόχους φίλους Ανορθωσιάτες που επίσης εξέφρασαν την στήριξη τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στο πάνελ είναι μαζί μου οι συνεργάτες μου στο ΔΣ και να μου επιτρέψετε να παρουσιάσω τον καθένα ξεχωριστά.

Εδώ δεν είναι ένα ΔΣ, είναι 11 φίλοι που έχουν αποκλειστικό σκοπό να δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους να επαναφέρουν την Ανόρθωση στο δρόμο των επιτυχιών, να επαναφέρουν την αίγλη και τη λάμψη που αυτό το ιστορικό σωματείο εκπροσωπεί.

Επιτρέψετέ μου να επαναλάβω μερικά από αυτά που ανέφερα ψες, ανάμεσα σε άλλα, στη ΓΣ:
Σε αυτή την «παρέα», σε αυτή την ομάδα, δεν υπάρχει το εγώ, υπάρχει μόνο το εμείς, μια γροθιά, μια ομάδα μια Ανόρθωση.

Είναι η ώρα των έργων και όχι των λόγων.

Από την ίδια στιγμή που η οικ. Πουλλαιδη με δημόσια ανακοίνωση της στήριξε την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας ξεκινήσαμε την δουλειά.

Η ποδοσφαιρική περίοδος για την ομάδα μας ξεκινούσε από εκείνη την χρονική στιγμή. Νίκες στους εναπομείναντες αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημαίνει μερική εκπλήρωση των στόχων μας. Κατάκτηση κυπέλλου και έξοδος στην Ευρώπη.

Προχωρήσαμε άμεσα στην προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε θέσεις κλειδιά και ευελπιστούμε ότι θα δώσουν νέα δυναμική στην ομάδα μας.

Δουλέψαμε και δουλεύουμε καθημερινά στην βελτίωση της ψυχολογίας και του θετικού κλίματος στα αποδυτήριά μας, βασικό συστατικό επιτυχίας.

Είμαστε μια ομάδα, ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί για το μεγαλείο της Ανόρθωσης.

Την ευθύνη διαχείρισης του υφιστάμενου ρόστερ το έχει ο Κος Βέσκο Μιχαηλοβιτς. Τα χαρακτηριστικά του Βέσκο είναι γνωστά και δεν έχουν αλλάξει από αυτά που είχε ως ποδοσφαιριστής. Γεννημένος πολεμιστής, γεννημένος νικητής, είναι ένας από εμάς!

Η επιτροπή Ποδοσφαίρου αποτελείται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν και την σχετική τεχνική κατάρτιση. Θέλω να τονίσω ότι ο ρόλος τους είναι καθαρά συμβουλευτικός και η βοήθεια τους βασίζεται στην αγάπη τους για την ομάδα.

Ο κος Αντονιο Πριετο ενεργεί ως Sporting Director και την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας της επιτροπής αυτής και του ποδοσφαιρικού τμήματος την έχει ο υποφαινόμενος.

Το οικονομικό κομμάτι είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και δεν μπορεί η Ανόρθωση να βασίζεται και να θεωρεί δεδομένη την χωρίς περιορισμούς οικονομική αρωγή της Οικ. Πουλλαΐδη.

Ευχαριστούμε τον Κο Πουλλαίδη για την δέσμευση του η οποία επαναβεβαιώθηκε και στην ψεσινή ΓΣ αναφορικά με το έλλειμα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι καθόμαστε και περιμένουμε να έρθει το τέλος του μηνός και με το πάτημα του κουμπιού θα εμβαστεί το σχετικό ποσό γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!!

Δημιουργούνται επιτροπές ώστε να γίνουν άμεσα ενέργειες για την δημιουργία νέων πόρων εισοδημάτων για κάλυψη επείγον υποχρεώσεων. Το Δ.Σ. από την μεριά του θα συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό για το πιο πάνω σκοπό.

Οι επιτροπές πέραν από την εξεύρεση πόρων εισοδήματος σκοπό έχουν την βελτίωση των εγκαταστάσεων, την λειτουργία των ακαδημιών, την προώθηση του ονόματος της Ανόρθωσις.
Φίλοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ,

Πριν ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου και πάρετε το λόγο για τις ερωτήσεις σας θα αναδείξω και μια πτυχή που άπτεται της δικής σας αποστολής.

Τη φιλοσοφία που υιοθετούμε και θα εφαρμόσουμε στην επικοινωνιακή μας πολιτική. Θα ενημερώνουμε, ο κόσμος της Ανόρθωσης θα ξέρει. Βγαίνουμε άμεσα από την εσωστρέφεια που τόσο ταλαιπώρησε τον οργανισμό της Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Να θεωρήσετε δεδομένο πως ότι προκύπτει, ότι υπάρχει, ότι πρέπει να γίνεται γνωστό, όσο δύσκολο θέμα και να είναι θα γίνεται γνωστό. Μην διστάζετε να ζητάτε τη θέση της εταιρείας. Με αυτή την ευκαιρία θα σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας».

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν σημαίνει κάτι το ότι το νέο δ.σ έχει πολλά νέα και νεαρά πρόσωπα: Το δέυτερο καλώς ή κακώς η πορεία μιας ομάδας επηρεάζει τα πάντα. Αν έχει πλάνο από το καλοκαίρι και μετά: «Σήμερα έχουμε 26 Ιανουαρίου, έχουμε να εκπληρώσουμε στόχους με την υφιστάμενη σύνθεση της ομάδας και αυτή είναι η προσοχή μας. Σε μεταγενέστερο στάδιο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα. Βλέπουμε μόνο την φετινή περίοδο για να μπορέσουμε μερικώς να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και μετά βλέπουμε. Όσον φορά τα παιδιά του δ.σ., θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε και παρών και μέλλων. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Στεναχωρήσαμε κάποιους που έμεινα εκτός αλλά θα τους χρησιμοποιήσουμε μέσω των επιτροπών».

Για τη συμφωνία διαχείρισης που εκκρεμεί με το σωματείο;
«Κάποιες τροποποιήσεις εκκρεμουν και είμαστε σε συζητήσεις. Η Ανόρθωση είναι μία, όλοι είμαστε αδέρφια και έχουμε όλοι την ίδια ομάδα αίματος».

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Είμαστε σε επαφές μαζί του. Σεβόμαστε τον Λάζαρο όπως σεβόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Θα το δούμε μαζί το θέμα. Σημασία έχει το καλύτερο για την δική μας ομάδα. Θέλουμε να κρατάμε φίλους, να υπάρχει πάντα η πόρτα ανοικτή. Το ποδόσφαιρο είναι ρευστό».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης