Πυρ και μανία στην Ανόρθωση με ΚΟΠ

Έντονη αντίδραση από την ομάδα της Ανόρθωσης σχετικά με την προσπάθεια φίμωσης των παραγόντων για θέματα διαιτησίας:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί όπως τοποθετηθεί σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στο χώρο της διαιτησίας. Χωρίς καμιά έκπτωση, καταδικάζουμε κάθε ενέργεια κατά των διαιτητών λεκτική ή άλλη καθώς και την όποια προσπάθεια επηρεασμού τους πριν και μετά που ορίζονται.

Έχουμε δε τονίσει πως θα είμαστε φειδωλοί στις δημόσιες αναφορές μας σε θέματα διαιτησίας, θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στο καλό κλίμα σχετικά με το άθλημα και την εξάλειψη στο μέτρο του δυνατού της προκατάληψης κατά των διαιτητών. Δεν είναι πρόθεσή μας να λαϊκίζουμε ούτε διάθεση έχουμε να καταβάλλουμε σημαντικά ποσά από τις ήδη αυστηρές ποινές που προβλέπονται στους πειθαρχικούς κανονισμούς.

Όμως, η όποια προσπάθεια φίμωσης των σωματείων μας βρίσκει να διαφωνούμε. Το να μην επισημαίνονται σοβαρά λάθη όταν γίνονται και η μη άσκηση κριτικής, θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου κρινόμαστε και είναι αυτονόητο πως το ίδιο πρέπει να ισχύει και στην περίπτωση των διαιτητών. Οφείλουν δε και οι ίδιοι να προσέξουν τη συμπεριφορά τους τόσο εντός και εκτός των γηπέδων όσο και στο χώρο των αποδυτηρίων”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης