Αναβάθμιση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η Ανόρθωση με κοινή ανακοίνωση του Σωματείου και της Εταιρείας, ενημερώνει για την αναβάθμιση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί και κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για τη διενέργεια Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Αναβάθμισης και τη διεξαγωγή Στατικής και Αντισεισμικής Μελέτης στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση του πρώτου βήματος προς την κατεύθυνση του ανασχεδιασμού και της υλοποίησης όλων εκείνων των απαραίτητων εργασιών, οι οποίες θα καταστήσουν το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος ξανά, ένα σύγχρονο Στάδιο, βιώσιμο στην λειτουργία του, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλάθλων και αθλητών στη νέα εποχή του ποδοσφαίρου.

Στο σημείο αυτό, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον ΚΟΑ και την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των προσφυγικών Σωματείων να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους.

Καλούμε παράλληλα την Πολιτεία, να παραμείνει πιστή στις δεσμεύσεις της προ τριετίας και να βοηθήσει πρακτικά και ουσιαστικά τα προσφυγικά Σωματεία στην υλοποίηση των μεγαλεπίβολων σχεδιασμών τους, για το καλό όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του τόπου μας».  

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης