Παλιούρας: "Δε θα ήθελα να σχολιάσω, ούτε να θίξω το κύρος του πρωταθλήματος"

Ο Πολύβιος Παλιούρας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» για τα ζητήματα που αφορούν την Πάφο FC, μετά τη δοκιμασία με την ΑΕΚ που δεν είχε θετική κατάληξη για την ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το παιχνίδι: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος είχε ποιότητα και το έδειξε μέσα στο γήπεδο, παρόλο που ήταν μία αναμέτρηση με ισορροπία. Πάντως, είναι μόνο μία ήττα και θα δούμε τι πήγε στραβά για να το διορθώσουμε στη συνέχεια. Θα παρουσιαστούμε περισσότερο έτοιμοι στην επόμενη «μονομαχία» μας».

Για τη διαιτησία: «Δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, ούτε να θίξω το κύρος του πρωταθλήματος, διότι δεν θα ήθελα να τιμωρηθεί η ομάδα μας. Οι φίλοι της ομάδας έχουν αρκετά παράπονα, το έδειξαν και στα Social Media. Η τεχνολογία ευελπιστούμε να βοηθάει και να μη χρειαζόμαστε περαιτέρω κινήσεις».

Για το πρωτάθλημα: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε τη νίκη. Ο δρόμος είναι μακρύς. Στο πρωτάθλημα θα υπάρχουν και οι αναποδιές. Συνεχίζουμε από κει που μείναμε δίχως αμφιβολία, πλέον κοιτάμε το ματς με τον Απόλλωνα που είναι εξίσου δύσκολο».

Για Τάνκοβιτς: «Βγήκε εκτός λόγω ίωσης. Ευελπιστούμε ότι θα είναι μέσα με τον Απόλλωνα. Οι Ικόκο και Κβίντα θα παίξουν με Απόλλωνα και θα λείψουν με την Ένωση».

Για Μπετανκούρ: «Έδειξε καλά στοιχεία. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσει στον επιθετικό τομέα».

Για ενίσχυση: «Θα γίνουν κινήσεις μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Μία ή δύο, όμως θα γίνουν κινήσεις μόνο σε αυτή την περίπτωση».

Για τον κόσμο: «Δεν είμαστε υπερομάδα, όμως είμαστε δυνατοί αυτό το παρατηρεί ο κόσμος μας, που ήταν άλλη μία φορά συγκλονιστικός. Με τον Απόλλωνα θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Οι φίλαθλοι και εμείς μπορεί να πήραμε μία απογοήτευση, όμως συνεχίζουμε δυνατά».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης