Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η Ανόρθωση πάει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και αν είναι δυνατό να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Πως θα το κάνει αυτό; Κερδίζοντας καθαρά τον αγώνα για να στείλει το ματς στον επαναληπτικό έχοντας τεράστιο προβάδισμα.

Οι δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα έχει αλλάξει άρδην την ψυχολογία της ομάδας και υπάρχει τεράστια θέληση και πίστη ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Είναι το φαβορί άλλωστε και καλείται να το επιβεβαιώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Μραζ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση η “Ανόρθωση “Κυρία”έχει πολλούς λόγους να πάει στη Λευκωσία με τα καλύτερα δεδομένα.

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών παρά το γεγονός ότι το ματς θα είναι καθημερινή. Ο κόσμος διψά, θέλει διακρίσεις και το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για να σωθεί η χρονιά.

Αγωνιστικά η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αρτυματά, Λόρια και Χρυσοστόμου. Στην αποστολή οι Γκερέρο και Κορέια αλλά είναι άγνωστο αν θα πάρουν φανέλα βασικού.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης