«Κανένα θέμα δεν έχει προκύψει με τον Ουάρντα». Αυτό είναι μες τις άκρες το μήνυμα που έστειλε επί της ουσίας η επίσημη Ανόρθωση για τα όσα αφορούν τον Αιγύπτιο επιθετικό και την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η «Κυρία» μέσω δηλώσεων του Δημήτρη Χριστοφόρου ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα: «Κανένα θέμα Ουάρντα δεν υφίσταται. Είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Παρασκευής. Είναι στη σφαίρα δυστυχώς της υπερβολής τα όσα γράφτηκαν. Να περιμένει ο κόσμος να μαθαίνει την επίσημη άποψη της ομάδας. Στο τέλος της ημέρας να πάμε στο γήπεδο μας να κερδίσουμε την Καρμιώτισσα με τον Ουάρντα και τους υπόλοιπους.

Λέχθηκε ότι οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Μουνιόθ δεν είναι καθόλου καλές και αυτός είναι ένας από τους λόγους που και ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει. Τι πραγματικά όμως ισχύσει σύμφωνα με την επίσημη Ανόρθωση; «Επειδή το πράγμα έχει ξεφύγει και διαβάζουμε πράγματα για ποδοσφαιριστές και υποχρεωνόμαστε να είμαστε και λίγο επιθετικοί. Τίποτα δεν ζήτησε ο Ουάρντα. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι η Ανόρθωση δεν είναι ξέφραγο αμπέλι όποιος νομίζει ότι μπορεί να ενοχλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή μας, να σηκώνει ένα τηλέφωνο και να μιλά με παίκτες που έχουν συμβόλαια. Η Ανόρθωση είναι τεράστιο μέγεθος και όσοι δεν τη σέβονται καλό θα ήταν να αναθεωρήσουν, γιατί έχουμε και εμείς τρόπους να διεκδικήσουμε με νομιμότητα».

Πλέον μπαίνει μία άνω τελεία στο όλο θέμα, όχι όμως τελεία. Κρατάμε μικρό καλάθι γιατί με τον Αιγύπτιο τα μάτια μας έχουν δει πολλά, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά.

Για την ώρα ο Ουάρντα υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια και… βλέπουμε.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης