Στο πλευρό του Ανδρέα Σάντη που αναλαμβάνει την προεδρία της εταιρείας είναι η οικογένεια Πουλλαΐδη μέσω ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση:

Η οικ. Πουλλαίδη ως μεγαλομέτοχος ανακοινώνει την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Αντρέα Σάντη για τη θεση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ. Ο κ. Σάντης θα ηγηθεί της εταιρείας μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου αναλαμβάνοντας από σήμερα την εκτέλεση των καθηκόντων του. Η ανάληψη της θέσης του προέδρου από τον κ. Αντρέα Σάντη θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση της 25ης Ιανουαρίου. Στην ίδια γενική συνέλευση ο κ. Σάντης θα παρουσιάσει συνδυασμό προς ψήφιση από τους μετόχους.

Ο κ. Αντρέας Σάντης συμμετέχει στα διοικητικά της Ανόρθωσις από το 1997. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου επί προεδρίας του κ. Κίκη Κωνσταντίνου και αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια της προεδρίας του αείμνηστου Κυριάκου Θεοχάρους. Επίσης, κατείχε τη θέση του β’ αναπληρωτή προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για 7 χρόνια.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here