Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μίλησε στον Super Sport FM για τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναλυτικά:

Για την ασφάλεια των αγώνων στο γήπεδο της Λεμεσού: «Έχουμε αντιληφθεί πως υπάρχουν κίνδυνοι γύρω από το γήπεδο της Λεμεσού και έχουμε στείλει μία επιστολή στην ΚΟΠ ώστε να γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας οι αγώνες. Είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΟΠ, συμμερίζονται την άποψή μας και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα πρέπει να λαμβάνονται αυτά τα μέτρα και να μην εκμεταλλεύονται το σκοτάδι κάποιοι ανεγκέφαλοι».

Αν ζητήθηκε η αλλαγή ώρας του αποψινού αγώνα: «Όχι, ήταν ήδη προγραμματισμένο το παιχνίδι, δεν προλαβαίναμε».

Για τα μέτρα που έχουν ληφθεί: «Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Φυσικά, αν κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να κάνουν επεισόδια, θα το κάνουν. Έχουμε διάφορα μέτρα, ακόμα και drones. Θα παρέχουμε και βοήθεια στην ασφάλεια του γηπέδου στις εισόδους. Θα επιτηρούμε τον έλεγχο, δεν θα τον κάνουμε εμείς, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία».

Για την πιθανότητα παραμονής των οπαδών της μίας ομάδας μετά το τέλος του αγώνα: «Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα υπάρξει και θα ληφθεί η απόφαση την τελευταία στιγμή, αν υπάρξει ανάγκη, ενδεχομένως θα πρέπει οι φίλαθλοι της μίας ομάδας να περιμένει στο γήπεδο μέχρι να αποχωρήσουν οι οπαδοί της άλλης ομάδας»

Αν είναι crash test το αποψινό ματς: «Είναι ένα κρας τεστ και για εμάς. Είναι ο πρώτος κρίσιμος αγώνας που θα αστυνομευτεί, δε γνωρίζουμε αν υπάρχουν κενά. Ευελπιστούμε πως με τη βοήθεια όλων, θα γίνει ένας αγώνας χωρίς επεισόδια. Θα είμαστε εκεί και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επέμβουμε».

Πόση δύναμη θα υπάρχει σήμερα: «Η Αστυνομία θα έχει περίπου 260 μέλη, πέρα όσων θα βρίσκονται περιμετρικά στους δρόμους».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here