Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα για το σωματείο της ΑΕΛ με τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να αναφέρεται και στο κεφάλαιο της διαδοχής του Αντρέα Σοφοκλέους.

Φαίνεται να προκύπτει ζωηρό ενδιαφέρον από Σαουδάραβα επενδυτή όπως και με άλλους ενδιαφερόμενους. Δεν είναι εύκολη η επόμενη μέρα στην ΑΕΛ και θα πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις και η κατάλληλη επιλογή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε στην Συνέλευση: «Μετά την πρόθεση Σοφοκλέους να αποχωρήσει, η ΑΕΛ έχει δεχτεί ενδιαφέρον από πολλούς για να αναλάβουν. Η ομάδα είναι πόλος έλξης. Δεν θα βιαστούμε ούτε θα παραδώσουμε εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα στον οποιοδήποτε.

Είμαστε σε επικοινωνία τόσο με τον Σαουδάραβα υποψήφιο επενδυτή αλλά και με άλλους. Οι επαφές με τον Σαουδάραβα είναι προχωρημένες και περιμένουμε την τελική απόφαση. Στα 92 χρόνια ιστορίας της, η ΑΕΛ δεν υπήρξε ιδιοκτησία καμίας εταιρείας. Η ΑΕΛ είναι δική μας, ανήκει στον κόσμο της. Δεν πρόκειται να μας πάρει κανένας την ομάδα όσο είμαστε ενωμένοι. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ΑΕΛ μας απροστάτευτη. Η ΑΕΛ είναι η καρδιά της Λεμεσού».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here