Πλουτής: "Δεν υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο στην κερκίδα μας που να πήγε σε οπαδό άλλης ομάδας - Είναι παραπληροφόρηση"

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ, Πλουτή Αβραάμ.

Όλα όσα είπε:

Για το ματς με Καρμιώτισσα: «Είπαμε ότι αυτά τα ματς στο δεύτερο γκρουπ δεν έχουν κίνητρο. Έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα για να βρουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές, όμως στο μυαλό μας ήταν να βάζουμε κάθε φορά το σταυρό μας όταν δεν έχουμε τραυματισμό. Δεν μετρούν τα αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια, είπαμε θα τα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Τα παιδιά προσπάθησαν χθες και βγάλαμε μια καλή εικόνα. Μας άφησε μια γλυκιά γεύση στο τέλος και κυρίως γιατί δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού».

Για τον αγώνα με την Ένωση: «Ένα παιχνίδι το Σάββατο που δεν πρόκειται να ρισκάρουμε τίποτα. Θα χρησιμοποιηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές ή ακόμη και παιδιά που δεν έπαιξαν καθόλου. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προφυλάξουμε ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού και δεν μας νοιάζει τι θα πει ο οποιοσδήποτε».

Για τον Μιραλάς: «Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμού. Δεν κατάφερε να δώσει αυτά που περιμέναμε. Χθες πριν το ματς ένιωσε κάποια ενόχληση και αποφάσισε ο προπονητής ότι δεν έπρεπε να τον χρησιμοποιήσει. Αυτό που είπα και χθες πριν το ματς, είναι ότι στον τελικό ο προπονητής θα χρησιμοποιήσει αυτούς που θα είναι πανέτοιμοι. Όσοι νιώθουν έτοιμοι και όσοι μπορούν. Δεν μπορεί κάποιος να μπει τον τελικό χωρίς να έχει λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα ματς και να βοηθήσει στα μέγιστα. Είναι οι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν στα μέγιστα φέτος.

Το μεγάλο πρόβλημα φέτος ήταν οι πολλοί τραυματισμοί και οι πολλές απουσίες. Δεν δέχομαι ότι το ρόστερ της ΑΕΛ δεν έχει περισσότερες δυνατότητες απ’ όσα έχει δείξει φέτος. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να έχουμε διαθέσιμους τους Μπάστο, Κατσανίκλιτς, Τσιμπόλα, Φιλίποβιτς που τραυματίστηκε σοβαρά στην αρχή της σεζόν, αλλά και τον Σάντος που έφυγε. Είναι επίσης οι Μεντόγεβιτς, Μιραλάς και Μεντόσα μεταξύ άλλων που έλειψαν λόγω τραυματισμού για αρκετό καιρό. Δεν είναι δικαιολογίες για την πορεία της ομάδας, αλλά είναι δεδομένα τα οποία αντιμετωπίσαμε. Με όσους είναι ετοιμοπόλεμοι θα πάμε στον τελικό».

Εκτίμηση για επιστροφές ενόψει τελικού: «Σίγουρα κάποιοι που έλειψαν χθες έχουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή για τον τελικό. Φραντζής, Τσιμπόλα, Μπεραχίνο και Μιραλάς έχουν πιθανότητες. Αν θα είναι όμως στην αποστολή είναι θέμα ετοιμότητας, τι προπονήσεις θα προηγηθούν και ίσως και το ματς του Σαββάτου με την Ένωση».

Για την προπώληση ενόψει τελικού: «Έμειναν λιγότερα από 500 εισιτήρια. Στη Δυτική δεν έμειναν καθόλου εισιτήρια, έμειναν λίγα για το πέταλο».

Για Χάσα: «Είναι καλά και υπολογίζεται κανονικά. Το ίδιο κι ο Μπίλοβαρ που έμεινε εκτός χθες περισσότερο για να προφυλαχθεί».

Για το ενδεχόμενο να βρίσκονται στην κερκίδα της ΑΕΛ οπαδοί της Ομόνοιας ή άλλων ομάδων στον τελικό κυπέλλου: «Αυτό είναι μια παραπληροφόρηση. Δεν υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο στην κερκίδα μας που να πήγε σε οπαδό άλλης ομάδας. Τα εισιτήρια είναι διασφαλισμένα και προκαλώ τον οποιοδήποτε να το ψάξει. Για να πάρει εισιτήριο κάποιος, όπως και στην Ομόνοια, ακολουθείται μια διαδικασία. Δεν υπάρχει ούτε ένα στο εκατομμύριο και εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Προσφέρουμε δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν όποιος κάτοχος μας δείξει εισιτήριο που είναι στη δική μας κερκίδα».


Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης