Επιθετική ενίσχυση εδώ και τώρα…

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι η ΑΕΛ έχει πολλά θέματα στο επιθετικό κομμάτι της. Δεν είναι μόνο το 0-0 με τη Δόξα που φανέρωσε την πιο πάνω αδυναμία αλλά η γενικότερη εικόνα της. “Φωνάζει” η ομάδα ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση.

Με τα προβλήματα που είχε η ομάδα της Λεμεσού ακόμη και ο βαθμός δεν είναι άσχημος αν και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Ο Γιανέφσκι επιβάλλεται να βρει και να φέρει παίκτες στην ομάδα που θα βοηθήσουν στην επιθετική δυστοκία μιας και η ΑΕΚ χρειάζεται ποδοσφαιριστές που θα στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα έχασε κι άλλο έδαφος για την εξάδα και τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα.

Πάντως και ο τεχνικός της ΑΕΛ έδειξε ότι αναγνωρίζει το μεγάλο πρόβλημα και προσπαθεί να το επιλύσει: «Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες σε αυτή την περίοδο. Έχουμε τώρα ομάδα σκάουτινγκ, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, είμαστε σε επικοινωνία καθημερινά για να βρούμε κάτι καλύτερο για την ομάδα μας. Αυτό δεν είναι εύκολο, έχουμε κάποιες περιπτώσεις που παρακολουθούμε. Θα πάρουμε και κεντρικό αμυντικό».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης