ΑΕΛ: Τα περιορισμένα εισιτήρια με ΑΠΟΕΛ

Ενημέρωση από την ΑΕΛ για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο συνταξιούχοι, παιδιά κάτω των 12 και ΑμεΑ.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 08/01 (19.00) εντός έδρας αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ, στο «Στάδιο Άλφα Μέγα» θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας μας.

Δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ άτομα άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους και ΑΜΕΑ σε τροχοκάθισμα.

Επίσης, η κάθε ομάδα θα έχει προσκλήσεις για 40 άτομα (Δ.Σ και προσωπικό).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και παιδικά 1 ευρώ.

Τα άτομα άνω των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους και για τις δύο ομάδες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο τους.

Τα άτομα ΑΜΕΑ σε τροχοκάθισμα θα εισέλθουν από την είσοδο W2. Για να εξασφαλίσουν θέση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το 99 681930 μέχρι τη Πέμπτη 05/01 στις 13.00.

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΙ:

** Οι κάτοχοι 40 προσκλήσεων κάθε ομάδας θα εισέλθουν από την είσοδο VIP Entrance και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τα VIP Boxes. Τα 40 άτομα της ΑΕΛ θα χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ P1 και του ΑΠΟΕΛ το πάρκινγκ P4A.

** Οι φίλοι της ΑΕΛ άνω των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους θα εισέλθουν από την είσοδο VIP Entrance και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τα VIP Seats. Θα χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ P2.

** Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ άνω των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από την μητέρα τους θα εισέλθουν από την είσοδο Ν1 και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το βόρειο πέταλο. Θα χρησιμοποιήσουν το παρκινγκ P4B”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης