Απεργία στην ΑΕΛ; Τι ισχύει…

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες ότι οι παίκτες της ΑΕΛ έχουν κατέλθει σε απεργία ζητώντας τα δεδουλευμένα τους μιας και είναι απλήρωτοι.

Από πλευράς ΑΕΛ θέλησαν μέσω επίσημων τοποθετήσεων τους να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και τονίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ναι μεν υπάρχουν θέματα οικονομικά, κάτι που δεν το έκρυψε ποτέ η ομάδα της Λεμεσού αλλά δεν έχουν κατέλθει σε απεργία οι παίκτες.

Η επίσημη τοποθέτηση είναι η ακόλουθη:

«Επειδή μου ανέφεραν ότι συζητήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για απεργία παικτών και με ρώτησαν και κάποιοι συνάδελφοι, απαντώ σε όλους. Το διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Καταρχήν χθες, ήταν η επόμενη μέρα του αγώνα και είχε αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Προπονήθηκαν κανονικά όσοι δεν αγωνίστηκαν. Όλοι οι παίκτες ήταν κανονικά στο προπονητικό χθες και ακολούθησαν το πρόγραμμα τους αναλόγως με το αν αγωνίστηκαν ή όχι.

Άδεια να μην προπονούνται έχουν μόνοι οι Χέντι και Κοντινέλλα που τέθηκαν εκτός πλάνων. Πληρώθηκε και το εμπάργκο και έγινε η διαδικασία εγγραφής του Ανέστη. Τα οικονομικά μας προβλήματα δεν τα κρύψαμε ποτέ και ούτε πρόκειται. Για το εμπάργκο το μάθατε από το Γραφείο Τύπου όπως και πολλά άλλα θέματα. Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι η ΑΕΛ διανύει μια πολύ δύσκολη οικονομικά σαιζόν, καλά κάνει να το εμπεδώσει. Αν μείνουν οι παίκτες απλήρωτοι να είσαστε σίγουροι ότι θα το μάθετε πρώτα από εμάς και μετά από τους ψιθύρους».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης