Κάλεσμα από την ΑΕΛ ενόψει του σημερινού ντέρμπι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο καλεί τον κόσμο της ΑΕΛ να δώσει μαζικά το παρών του σήμερα στο «Στάδιο ΑλφαΜέγα» στις 19:00 για τον αγώνα της Β΄ Φάσης του Κυπέλου Coca Cola, με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας με πάθος και παλμό με στόχο τη πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά σε κόσμια πλαίσια, με αθλητοπρέπεια και χωρίς οποιαδήποτε ενέργεια που θα βλάψει την ομάδα μας ή την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα καλούμε τον κόσμο να ακολουθήσει τις πιο κάτω οδηγίες της Αστυνομίας, του Σωματείου και του Σταδίου.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι, φίλαθλοι που θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, δυνατό να εισέλθουν σε αυτό μετά την έναρξη του αγώνα.

Στις εισόδους του σταδίου θα υπάρχει έλεγχος για την κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια, η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων (turn – stile) με έγκυρο εισιτήριο. Θα γίνεται επίσης, ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια και ενδεχομένως να ζητηθεί η παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας.

Ανάλογα με την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ενδέχεται οι φίλαθλοι μίας εκ των δύο ομάδων να παραμείνουν στις κερκίδες για σκοπούς ασφάλειας.

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΙ

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεση τους την κεντρική (δυτική), ανατολική και νότια κερκίδα.

Θα λειτουργήσουν οι Είσοδοι W1, W2, S1, S3, E1, E2, E3.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP Boxes και VIP Seats θα εισέλθουν από την Είσοδο VIP στην κεντρική κερκίδα.

Ο κάθε φίλαθλος θα καθίσει στην θέση που θα αναγράφει το εισιτήριο του και θα εισέλθει από την είσοδο που αναγράφει το εισιτήριο του. Οι επιτηρητές θα βοηθούν τους φιλάθλους να βρουν την ακριβή θέση τους.

Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.

ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ:

Parking P1: Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP Box
Parking P2: Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP Seats
Στο πάρκινγκ P2 θα υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες θέσεις για τους φίλους της ομάδας μας τις οποίες μπορούν να διασφαλίσουν ηλεκτρονικά στο https://tickets.ael-fc.com/
Parking P3: Δημοσιογράφοι, ΜΜΕ
Parking P4Α: Φίλαθλοι φιλοξενούμενης ομάδας

Οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα χρησιμοποιήσουν για πάρκινγκ τους χώρους γύρω από το γήπεδο.

ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (Φωτογραφία με οδηγίες)

88 2

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΛ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς «Στάδιο ΑλφαΜέγα», δια μέσου του αυτοκινητόδρομου {Α6} προς Πάφο, έξοδο προς Κολόσσι {Ε 605} και ακολούθως δια μέσου της αερογέφυρας, στροφή δεξιά προς το γήπεδο.

Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά τη μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία και οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την ασφάλεια, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και των μελών της Αστυνομίας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here