Αβραάμ: "Οι παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα πρέπει να μεταμορφωθούν"

Στον Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την ισοπαλία με τη Δόξα: «Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι, από τις χειρότερες τις αγωνιστικής περιόδου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σε ένα σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση, χωρίς να είμαστε απειλητικοί και κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο και μπορώ να πω πως σταθήκαμε και τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Σίγουρα δεν είναι η ψεσινή εικόνα η φετινή της ΑΕΛ, προηγήθηκαν κάποιες καλές εμφανίσεις σε άλλα παιχνίδια. Σίγουρα από τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι δεν είναι η ομάδα σε ικανοποιητικό βαθμό. Χάσαμε τώρα 1-2 παιχνίδι για να πλησιάσουμε την εξάδα, οπόταν σαφώς είναι ξεκάθαρο πως είμαστε πολύ μακριά από τους στόχους μας. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι πως να πλησιάσουμε και σαφώς ο στόχος μας πλέον είναι το κύπελλο».

Για τα μεταγραφικά: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η ενίσχυση αλλά ότι οι παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα πρέπει να μεταμορφωθούν. Το να προστεθούν στην ομάδα κάποιοι παίκτες δεν θα μεταμορφωθεί η ομάδα ή θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Το θέμα μας δεν είναι επιθετικό αλλά στη δημιουργία ευκαιριών. Πιστεύω ότι οι στόχοι μας θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα. Στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και Απόλλωνα στο κύπελλο δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε νέα αποκτήματα. Δεν νομίζω στις επόμενες 2-3 ημέρες να έχουμε κάποιο μεταγραφικό νέο».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν οι Μιραλάς, Φραντζής και Χάσα».

Για το κεφάλαιο επενδυτή: «Δεν έχουμε κάτι να πούμε πάνω σε αυτό, και έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να μιλήσω για αυτό το θέμα».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης