Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα, αλλά και όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν σημαντικό για εμάς ότι κερδίσαμε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε προβάδισμα στον επαναληπτικό. Δεν το θεωρώ μεγάλο προβάδισμα, απλά ένα μικρό πλεονέκτημα, αφού έχει αλλάξει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Νέα Σαλαμίνα σκοράρει στην έδρα της, οπότε θα χρειαστούμε μεγαλύτερη προσπάθεια στον επαναληπτικό από τους παίκτες μου. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα, αλλά είχαμε και τα κακά μας διαστήματα. Νιώθουμε ικανοποιημένοι που κερδίσαμε και πάμε στη Λάρνακα για μία ακόμα νίκη, γιατί αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό, όχι να κρατήσουμε το προβάδισμα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς μας που ήρθαν χθες και βοήθησαν πολύ την ομάδα».

Για το σερί στο νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Γι αυτό περιμέναμε το γήπεδο, εδώ και πολλά χρόνια. Όχι για να παίζουμε σε ένα γήπεδο πολυτελείας, αλλά σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που να γίνει έδρα. Αν το είχαμε από την αρχή της σεζόν, πιθανότατα να ήταν και διαφορετική η πορεία μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο πλέον για εμάς».

Για το πέναλτι: «Συμμερίζομαι τα παράπονα και η ΑΕΛ είναι υπέρμαχος όταν υπάρχουν δίκαια παράπονα. Είμαστε οι πρώτοι που φωνάζουμε και ζητάμε βελτίωση στη διαιτησία μας. Έχουμε χάσει πρωτάθλημα και κύπελλα. Αν αυτό το πέναλτι δινόταν εναντίον μας, πιθανότατα θα ήμουν εγώ αυτός που θα είχαμε παράπονα σήμερα. Είναι δύσκολη φάση».

Για την τοποθέτηση Γιώργου Φαντάρου: «Θέλω να απαντήσω στον φίλο μου τον Γιώργο Φαντάρο που τον ξέρω πολλά χρόνια και τον εκτιμώ. Επειδή είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, θα πρέπει αυτοί οι ίδιοι να φροντίζουν να βελτιωθεί η διαιτησία. Όχι απλά να γράφουμε στο Facebook για να αφήνουμε εντυπώσεις. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας για τη συνεργασία μας στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης