Όλτρα: "Είμαι θυμωμένος/Ήταν κακή μέρα και η ευθύνη είναι δική μου"

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας.

“Δεν θα πω πολλά γιατί είμαι θυμωμένος. Πάντα λέω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα όταν είμαστε στο 100%, αλλά σήμερα δεν το κάναμε. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ήταν κάτω από το επίπεδο τους. Είναι πολύ καλός ο αντίπαλος, δεν είναι αυτό που δείχνουν τα αποτελέσματα ήταν κάτι που επισήμανα όλη την εβδομάδα. Τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία αλλά και πάλι είμαι θυμωμένος. Ήταν μια κακή μέρα και γι΄αυτό υπεύθυνος είμαι εγώ, γιατί ίσως δεν μετέδωσα στους παίκτες μου την σημαντικότητα του παιχνιδιού”.

Για το ότι η ΑΕΚ κρατούσε μπάλα, αλλά δύσκολα έφτιαχνε φάσεις: “Είχαμε όντως τη κατοχή αλλά δεν φτάναμε με καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Πολλές κάθετες χωρίς στόχο, σέντρες από τα πλάγια αλλά ήμασταν στατικοί. Ο αντίπαλος δεν είχε φάσεις αλλά σε μια αντεπίθεση και λάθος από εμάς δεχθήκαμε το γκολ. Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία. Φταίμε εμείς σήμερα και όχι η διαιτησία. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως αυτό που κάνουμε είναι εύκολο αλλά δεν είναι εύκολο. 15 παιχνίδια αήττητοι και 13 νίκες”.

Αν έπαιξε ρόλο το όνομα του αντιπάλου και οι παίκτες νόμιζαν πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν: “Πριν το παιχνίδι έλεγα όλες τις μέρες στους παίκτες ότι με την Δόξα είχαμε ισοπαλία εδώ, με τον Ολυμπιακό κερδίσαμε στο τέλος. Το έλεγα συνέχεια στους παίκτες ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως είναι δύσκολο και για τους παίκτες να παίζουν πάντα στο καλύτερο τους επίπεδο. Η ομάδα αυτή έχει λιγότερους βαθμούς σε σχέση με τον τρόπο που παίζει τόσο και με τον Μπαντία όσο και με τον Μπρούνο”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης