Διάσκεψη Τύπου παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ενόψει του αγώνα με τη Δόξα και αναφέρθηκε σε όλα που αφορούν την ομάδα.

“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα αντίπαλο που έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμάς τον πρώτο γύρο. Πρέπει να πάμε με προσοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάντα αυτό που λέω είναι πως πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι.”

Για τα τρία συνεχόμενα clean sheets: “Για μένα είναι το πιο σημαντικό το ότι μεγαλώνουμε μέσα από την αμυντική γραμμή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά δεν μπορούμε να ξεχνούμε και την επίθεση. Είναι εξίσου σημαντικό και το μηδέν στην άμυνα αλλά και τα γκολ στην επίθεση. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Θέλουμε να κερδίζουμε και ο στόχος μας είναι οι νίκες.”

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: “Ο Μίλι είναι τιμωρημένος με κίτρινες. Οι Ναούμ και Λέδες είναι τραυματίες. Οι υπόλοιποι είναι στην αποστολή και είναι έτοιμοι για την νίκη.

Για τους οπαδούς: “Ευχαριστώ για την βοήθεια και την στήριξη. Τους είδαμε και στο Παραλίμνι, μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια. Ελπίζω πως αύριο θα φτάσουμε στην νίκη. Ξανά ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη.”

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης