Δηλώσεις με νόημα από τον Όλτρα που έστειλε τα δικά του μηνύματα ενόψει του αγώνα με την Φενέρ. Τι δήλωσε και ο Πίριτς.

ΟΛΤΡΑ: “Αύριο έχουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι με μία ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Παίζουμε για την ομάδα μας, την περηφάνια των φιλάθλων και του νησιού μας.. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να πάρουμε ακόμα και την νίκη”

ΠΙΡΙΤΣ: “Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Τα είπε όλα ο προπονητής μας. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Παίζουμε μ΄ένα μεγάλο αντίπαλο”

Όλτρα για την απουσία του Γκιούρτσο: “Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια αλλά δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα μας παίζουν όλοι. Δεν είναι πρόβλημα η απουσία για μένα. Σίγουρα θα προτιμούσα να μην υπάρχουν απουσίες”

Σχόλιο Όλτρα για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Φενέρ: “Μας περιμένει μία τρελή ατμόσφαιρα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε έχοντας βιώσει αυτή την εμπειρία, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”

Απάντηση σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου για το γεγονός ότι η Φενέρ αλλάζει συχνά εντεκάδα: “Έχει μεγάλο ρόστερ και πολλές επιλογές. Δεν αλλάζει το πλάνο στο παιχνίδι της ανεξάρτητο από τις επιλογές. Είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και έχει καλή ανάπτυξη. Συνήθως αγωνίζεται με τον ίδιο σχηματισμό. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο προπονητής είναι πολύ έμπειρος”

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα λόγω του ότι μία κυπριακή ομάδα αγωνίζεται απέναντι σε μία τούρκικη: “Ξέρουμε ότι είναι διαφορετικό και ξεχωριστό παιχνίδι… Είμαστε επαγγελματίες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Για μας είναι ένα παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι καυτή η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”

“Είναι διαφορετικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι μόνοι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό το ματς και για την Κύπρο. Θέλω να δω μία ομάδα να παίζει για την νίκη. Αν παίξουμε για την ισοπαλία το πιο πιθανό είναι να χάσουμε.”

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης