Όλτρα: «Να αγωνιστούμε στο μέγιστο, αλλιώς θα υποφέρουμε» (βίντεο)

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Δόξα έχει παραχωρήσει ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα: “Είπα στους ποδοσφαιριστές ότι πέρσι κερδίσαμε εκεί αλλά υποφέραμε. Αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να αγωνιστούμε στο μέγιστο, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι και να πάρουμε σωστές αποφάσεις χωρίς λάθη στην άμυνα. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί είναι σημαντικό για εμάς. Να συγκεντρωθούμε όχι μόνο στη νίκη αλλά και στο να ανταγωνιστούμε.

Τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, είναι διαφορετικό το παιχνίδι από τα άλλα. Σε σχέση με τον Άρη πρέπει να αλλάξουμε το πάθος μας, την επιθυμία μας αλλά και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε είναι θέμα συμπεριφοράς, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στην άμυνα δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, στο πρώτο παιχνίδι η επίθεσή μας ήταν καταστροφή ενώ στο δεύτερο καλύτερη».

Αγωνιστικά δεδομένα: “Ο Εγγλέζου είναι εκτός, θα ανακάμψει ο Χένρι και θα ανακτήσουμε τον Κατελάρη. Ο Γκιούρτσο δεν θα είναι διαθέσιμος για αύριο γιατί αντιμετωπίζει ένα μικρό τραυματισμό και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα”.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης