Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του Δόξα-ΑΕΚ

Ενημέρωση και πληροφορίες από την ΑΕΚ για τα εισιτήρια με Δόξα:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης», που θα διεξαχθεί το Σάββατο (02/09) στις 20:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα ηλεκτρονικά (μέχρι τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου) και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Τετάρτη: 10:00-13:00, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο:09:00-13:00). Για ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα.   

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους Νότια του Σταδίου, στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου της ΟΧΕΝ Περιστερώντας. Τα ταμεία και οι εισόδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ τα παιδιικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο. 

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου.  Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης