Ενημέρωση από την ΑΕΚ για τις λεπτομέρειες της αποστολής στο Ισραήλ.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι το πρωί της Τετάρτης (16/08, 10:00) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας για το Ισραήλ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Εuropa Conference League με αντίπαλο την Μaccabi Tel Aviv FC, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (17/08, 20:00 ) στο «Bloomfield Stadium».

Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Eκτός έμειναν οι Εγγλέζου, Κατελάρης, Santos, Aνδρέου, Στυλιανίδης και Τζιωρτζής.

Την Tετάρτη (16/08) στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στo «Bloomfield Stadium». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την προπόνηση στις 18:45 θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Μaccabi Tel Aviv FC θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και θα ακολουθήσει η προπόνηση στις 18:00. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η ομάδα μας θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής (18/08).

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης